Libnet.ro
UNICEF

16:16

Ubisoft castiga bani grei din vanzarea de DLC-uri pentru jocurile sale

Playtech Playtech,
Ubisoft castiga bani grei din vanzarea de DLC-uri pentru jocurile sale

Ubisoft a raportat vanzarile pe primul trimestru al anului fiscal 2018-2019 si rezultatele sunt impresionante. Compania a reusit sa obtina venituri de 400 de milioane de dolari in aceasta perioada. Vanzarile de jocuri au fost bune, dar majoritatea banilor au venit din DLC-uri. DLC-urile Downloadable content) sunt extrem de intalnite in randul producatorilor de jocuri []. continuă pe Playtech

Avem o tara frumoasa, cum ajungem la ea? Cum pierde Romania bani grei din turism din cauza gropilor - VIDEO

Romania e o tara frumoasa. Cu munti spectaculosi, paduri intinse, lacuri, rauri si cascade de o frumusete rara. Avem cu ce ne lauda si avem ce le vinde turistilor straini. 12 milioane de vizitatori din.

Ungaria se retrage din pactul ONU pentru migratie

Ungaria ia o decizie radicala. Oficialii de la Budapesta anunta ca retrag tara din pactul ONU pentru migratie. Documentul este total impotriva intereselor de securitate ale Ungariei, a spus ministrul de.

Ungaria anunta ca se va retrage din pactul ONU pentru migratie

Ungaria se va retrage din pactul ONU pentru migratie inainte de aprobarea finala, a declarat miercuri ministrul de externe Peter Szijjarto, adaugand ca acordul reprezinta o amenintare la adresa intregii lumi, potrivit Reuters.

Stenogramele care arunca showbiz-ul in aer! Ele se vand pe bani grei. Show erotic cu vedete de la noi!

Care este cea mai veche meserie din lume stim cu totii. Si mai stim ca, desi vremurile au evoluat, sexul de orice fel vinde in continuare, si cei care sunt in aceasta industrie pot confirma ca se castiga.

Radu Banciu, despre revenirea lui Blaga si a altor grei din fostul PDL: Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii astia? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre o sedinta informala din sediul PNL la care au participat mai multi fosti lideri ai fostului PDL. Au fost mari discutii.

Engie a obtinut 1,5 miliarde de dolari din vanzarea diviziei de gaze naturale lichefiate

Grupul francez de utilitati Engie SA a finalizat vanzarea diviziei sale de gaze naturale lichefiate LNG) catre Total SA, o tranzactie evaluata la 1,5 miliarde de dolari, transmite Reuters.

S-a aflat! Omul din Sistem, ales pentru sefia DNA: Are deja binecuvantarea Ambasadei SUA! (SURSE)

Negocieri intense pentru sefia DNA! Surse din Sistem, citate de Antena 3, arata ca procurorul general Augustin Lazar incearca sa o convinga pe Anca Jurma, procurorul-sef interimar al DNA, sa isi depuna.

Cum vin romanii din diaspora inapoi pentru a protesta? Numerele de inmatriculare care au atras atentia tutoror (FOTO)

Politica a ajuns sa fie subiect pana si pentru numerele de inmatriculare ale masinilor. Un barbat care s-a intors din Suedia a atras atentia tutoror prin numarul pe care il avea la masina, unul de clar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )