Libnet.ro
UNICEF

18:30

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Online Sport Online Sport,
O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial. continuă pe Online Sport

Jurnalist australian, despre Australian Open: Halep isi va face bagajele si va fi trimisa acasa

Jurnalistii australieni cred ca Simona Halep, numarul 1 WTA, va pleca acasa dupa primul tur al Turneului Australian Open 2018, in care o va confrunta pe Destanee Aiava, locul 193 WTA.

Australian Open 2018: miracol la Antipozi, o jucatoare de 15 ani a ajuns in turul al doilea dupa ce a batut o favorita!

O tanara de doar 15 ani a dat marea lovitura la Australian Open, dupa ce a trecut trei tururi de calificari si a castigat si in primul meci de pe tabloul principal.

Australian Open: Programul de marti al jucatoarelor din Romania - Simona Halep va juca in jurul orei 05:30

Simona Halep, locul I WTA, o va intalni, marti, dupa ora 05. 30, pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiara a unui wild card, in primul tur al Australian Open.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open (marti, dupa 5:00)

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, a debutat in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Copil eliminat rapid Australian Open

Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu la Australian Open, a parasit intrecerea de la Antipozi inca din primul tur.

Niculescu paraseste Australian Open intr-o criza de nervi

Monica Niculescu a parasit Australian Open inca din primul tur, fiind invinsa in doua seturi de Mona Barthel din Germania, scor 6-4, 7-5.

Australian Open: Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua si la dublu la Melbourne

Raluca Olaru, Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea, Irina Begu si Monica Niculescu vor evolua in proba feminina de dublu, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )