Libnet.ro
UNICEF

11:02

UDMR decide daca va vota Guvernul Dancila dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini echipa guvernamentala. Dragnea negociaza cu Kelemen Hunor

Adevărul Adevărul,
UDMR decide daca va vota Guvernul Dancila dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini echipa guvernamentala. Dragnea negociaza cu Kelemen Hunor

UDMR va decide daca va vota Guvernul Dancila in Parlament, dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini viitoarea echipa guvernamentala si programul, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi. continuă pe Adevărul

UDMR decide daca va vota Guvernul Dancila dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini echipa guvernamentala

UDMR va decide daca va vota Guvernul Dancila in Parlament, dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini viitoarea echipa guvernamentala si programul, a declarat liderul Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR.

Conditiile UDMR pentru a vota Cabinetul Dancila

UDMR va decide daca va vota Guvernul Dancila in Parlament dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini viitoarea echipa guvernamentala si programul, a declarat liderul deputatilor Uniunii,.

Attila Korodi: UDMR nu vrea in Guvern

UDMR va decide daca va vota Guvernul Dancila in Parlament, dupa ce va cunoaste persoanele care vor defini viitoarea echipa guvernamentala si programul, declara la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi.

PSD, lovitura pentru SRI: Ce schimbare majora va aduce Guvernul Dancila

Guvernul Dancila vine cu o schimbare majora. Liderii PSD au decis ca viitorul cabinet sa nu mai ceara avize de la Serviciul Roman de Informatii pentru fiecare ministru in parte, informeaza.

Dragnea negociaza cu Kelemen ca UDMR sa voteze Guvernul Dancila, desi are majoritate alaturi de ALDE

Zilele acestea, liderul PSD Liviu Drganea va negocia intens cu UDMR cu scopul de a obtine voturile maghiarilor pentru investirea Guvernului Dancila. Desi are majoritate alaturi de ALDE, PSD ar vrea si sprijinul UDMR tocmai pentru a arata ca se bazeaza in continuare pe o majoritate solida in Parlament, in ciuda faptului ca si-a trantit doua Guverne in decurs de numai un an.

Nume noi de ministri in Guvernul Dancila

Sunt negocieri intense pentru formarea noului Guvern. Cele 28 de ministere sunt miza discutiilor aprinse din ultimele ore. Pe langa discutiile dintre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Calin Popescu.

Varujan Vosganian, de la ora 12.00, la Adevarul Live. Ce ministri va avea ALDE in Guvernul Dancila

Varujan Vosganian, deputat ALDE, vorbeste, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre formarea Guvernului Dancila, propunerile ALDE pentru functia de ministru, dar si despre colaborarea cu PSD.

E OFICIAL! Ce se va intampla cu VIORICA DANCILA dupa ce au gresit DECRETUL! Iohannis a facut ANUNTUL in urma cu putin timp!

Administratia Prezidentiala vine cu precizari dupa ce Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al.

Criza politica in Cehia! Guvernul DEMISIONEAZA, dupa pierderea votului de incredere

Guvernul ceh condus de prim-ministrul Andrej Babis a cazut de acord sa demisioneze miercuri, potrivit unui purtator de cuvant, citat de Reuters. Decizia a venit dupa ce cabinetul minoritar a pierdut,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )