Libnet.ro
UNICEF

14:00

UDMR, prima reactie dupa desemnarea lui Kovesi in fruntea Parchetului European: Pozitia noastra este neschimbata din primavara

B1 B1,
UDMR, prima reactie dupa desemnarea lui Kovesi in fruntea Parchetului European: Pozitia noastra este neschimbata din primavara

UDMR sustine desemnarea Laurei Codruta Kovesi drept viitor procuror-sef al Parchetului European, in conditiile in care Parlamentul European si Consiliul UE au considerat potrivita numirea sa in aceasta. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata: A castigat statul de drept din Romania

Laura Codruta Kovesi a avut prima reactie vizavi de reusita acesteia. Fosta sefa DNA a intervenit telefonic la Digi24 unde a multumit tuturor romanilor care au incurajat-o si i-au fost alaturi. Ce comentarii a facut la adresa acuzelor insirate de Viorica Dancila? Kovesi, prima reactie dupa ce a fost votata! Kovesi a avut o sustinere .

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi. Cel mai important a fost sustinerea a mii si mii de romani

Laura Codruta Kovesi, aleasa in functia de sef al parchetului european dupa votul din Consiliul UE, a declarat ca cel mai important lucru pentru ea a fost sustinerea a mii si mii de romani care au iesit in strada, subliniind inca o data lipsa sustinerii din partea oficialilor statului roman.

Cristina Cioran, prima aparitie dupa ce a plecat de la Acces Direct! A pornit intr-o noua aventura

Cristina Ciorcan a dat startul unei aventuri, dupa ce a anuntat ca prezenta sa la Acces Direct se va sfarsi. Actrita si-a luat iubitul de mana si au ales o destinatie deosebita care sa-i relaxeze la maximum si sa-i rupa de viata cotidiana. Unde a plecat si care sunt primele povesti ale fostei prezentatoare de .

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa victoria pentru sefia Parchetului European: O zi importanta pentru Romania, pentru sistemul de justitie si pentru mine ca procuror (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a numit victoria din COREPER unde a fost desemnata drept viitorul procuror-sef european drept o mare victorie pentru Romania si pentru sistemul de justitie din Romania. Este vorba despre.

Kovesi, dupa desemnarea in functia de procuror-sef al PE: Este o recunoastere a calitatii si a profesionalismului oamenilor din justitia romana. Sa se continue lupta anticoruptie

Laura Codruta Kovesi a afirmat, joi, dupa ce a fost desemnata procuror-sef al Parchetului European, ca voturile primite sunt o recunoastere a calitatii si a profesionalismului oamenilor din justitia.

Viorica Dancila, reactie dupa votul favorabil primit de Kovesi pentru postul de procuror-sef european

Premierul Viorica Dancila a reactionat dupavotul favorabil primit in COREPER de fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi pentru postul de procuror-sef european. A fost opinia altor state membre, repet pun.

Klaus Iohannis, despre desemnarea lui Kovesi: ,,O victorie importanta pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul in COREPER privind candidatura Laurei Codruta Kovesi pen.

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

PENTRU PRIMA OARA DUPA 2007 Sindicatul UAW a declansat o greva la General Motors

Sindicatul american United Auto Workers UAW) a declansat duminica, la miezul noptii, prima greva la grupul General Motors GM) de dupa 2007, a celor aproximativ 48. 000 de angajati platiti cu ora, din cauza intrarii in impas a negocierilor pentru contractul de munca, transmite Reuters, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )