Libnet.ro
UNICEF

22:45

UDMR respinge anticipatele si il sustine, ca solutie de rezerva, pe Ludovic Orban in pozitia de premier

Adevărul Adevărul,
UDMR respinge anticipatele si il sustine, ca solutie de rezerva, pe Ludovic Orban in pozitia de premier

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis ca formatiunea sa respinge ideea alegerilor anticipate, intrucat ar intarzia bugetul si ar duce tara intr-o criza financiara. in privinta premierului, acesta a explicat ca si-ar dori pe cineva de la UDMR, ori un premier independent nu tehnocrat, ultima solutie de rezerva fiind in numele lui Ludovic Orban. continuă pe Adevărul

Culise. Cum a reusit PSD sa rupa 8 voturi de la Opozitie in cateva ore. Ce plan de rezerva are Ludovic Orban

Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, Viorica Dancila a reusit sa intoarca patru parlamentari PSD care trecusera de partea PNL. in paralel, Puterea a mai blocat un vot favorabil motiunii venit de la PMP. PSD a mai castigat doua voturi nesperate prin delasarea unor alesi din zona USR, la care se mai adauga si o absenta pe caz de boala. in total, opt voturi rupte de la Opozitie. in schimb, Ludovic Orban e optimist: tradarile vor fi compensate.

Ludovic Orban, propus de PNL pentru postul de premier: Nu vom sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD Ce crede despre o noua guvernare tehnocrata (VIDEO)

PNL nu va sustine nicio formula guvernamentala in care exista, in orice fel de forma, PSD, a anuntat joi seara, in direct pe B1TV, Ludovic Orban, presedintele formatiunii, care a precizat ca liberalii isi.

Kelemen Hunor, despre anticipate: ii considera inconstienti pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis sustine organizarea de alegeri anticipate, iar opinia este impartasita si de membrii PNL si USR. Nu toti politicienii sunt insa de acord cu aceasta varianta. Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Kelemen Hunor a declarat ca cei care sustin organizarea alegerilor anticipate sunt niste inconstienti. Kelemen Hunor nu este de acord cu .

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Iohannis: Sustinem varianta alegerilor anticipate. Suntem pregatiti sa preluam guvernarea de mult timp

Ludovic Orban, liderul PNL, a spus, in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca PNL e pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii si ca sustine varianta alegerilor anticipate. Am.

Ludovic Orban face inventarul cu o zi inainte de motiune: Stiu ca un parlamentar nu poate participa, exista dubii asupra altor doi Motiunea va trece

Cu nici 24 de ore inainte de votul motiunii de cenzura, liderul PNL Ludovic Orban sustine ca dintre cei 237 de semnatari unul nu poate participa la sedinta si mai exista dubii in privinta altor doi. Seful liberalilor prezice insa ca motiunea va fi adoptata.

Cine este si ce meserie are sotia lui Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei. Mihaela are functie de director

Ludovic Orban ar putea fi urmatorul premier al Romaniei, dupa ce motiunea de cenzura a trecut in Parlament cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Liderul PNL face politica de peste 20 de ani. Cum era de asteptat, poporul vrea sa afle cine este sotia lui Orban si cu ce se ocupa. Mihaela .

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Vremea minciunii a trecut. PSD si-a batut joc de Romania in ultimii trei ani. Klaus Iohannis si PNL au invins decisiv PSD la motiune (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la reuniunea liberalilor din regiunea Centru, organizata la Brasov, ca dupa victoria de joi a opozitiei, concretizata prin demiterea Guvernului Dancila prin.

Ludovic Orban: Taiem pensiile si salariile? Minciuni gogonate!

Liderul liberalilor Ludovic Orban a declarat ca afirmatiile conform carora PNL va taia din pensii si salarii reprezinta minciuni gogonate lansate de propaganda diversionista a PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )