Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inainte de cele locale

Hotnews Hotnews,
 UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inainte de cele locale

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inaintea celor locale, au anuntat reprezentantii Uniunii, in cadrul CRU, care a avut loc sambata la Cluj-Napoca, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Guvernul Orban isi asuma raspunderea asupra alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat: Sigur ca noi ne dorim cresterea alocatiilor si vom creste alocatiile. Noi si daca am vrea sa marim alocatiile nu putem face acest lucru deoarece intrarea eventual in vigoare a acestui proiect de lege este ulterioara intrarii in vigoare a legii bugetului de stat si a legii bugetului asigurarilor sociale de stat. --- *ACTUALIZARE - Premierul Orban a declarat ca Guvernul isi va asuma raspunderea asupra proiectului de alegeri de primari in doua tururi. ---- *ACTUALIZARE - Rares Bogdan a declarat inainte de inceperea sedintei: Nu ne dam jos propriul guvern. --- Premierul Ludovic Orban a convocat o noua sedinta de Guvern, astazi la Palatul Victoria, privind proiectele de acte normative din agenda sedintei de guvern. in agenda sedintei de guvern figureaza proiecte precum organizarea si functionarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de imprumut Programul pe baza de rezultate in sectorul sanitar) intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnat la New York, la 23 septembrie 2019.

UDMR vrea anticipate pe 14 iunie si alegeri locale pe 21 iunie: Din 2012, suntem intr-o continua criza guvernamentala

UDMR a transmis ca e de acord cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate, dar nu in aceeasi zi cu cele locale. in opinia Uniunii, anticipatele ar trebui sa aiba loc pe 14 iunie, iar localele pe 21.

UDMR sustine PSD. Kelemen: Votam motiunea de cenzura impotriva Guvernului

UDMR face echip cu PSD in demararea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi asuma raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )