Libnet.ro
UNICEF

17:00

UDMR vrea anticipate pe 14 iunie si alegeri locale pe 21 iunie: Din 2012, suntem intr-o continua criza guvernamentala

B1 B1,
UDMR vrea anticipate pe 14 iunie si alegeri locale pe 21 iunie: Din 2012, suntem intr-o continua criza guvernamentala

UDMR a transmis ca e de acord cu organizarea alegerilor parlamentare anticipate, dar nu in aceeasi zi cu cele locale. in opinia Uniunii, anticipatele ar trebui sa aiba loc pe 14 iunie, iar localele pe 21. continuă pe B1

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inainte de cele locale

UDMR sustine organizarea alegerilor anticipate in 14 iunie, cu o saptamana inaintea celor locale, au anuntat reprezentantii Uniunii, in cadrul CRU, care a avut loc sambata la Cluj-Napoca, relateaza Mediafax.

Kelemen: UDMR ar putea pierde 20% dintre primari daca sunt alegeri locale in doua tururi

UDMR ar putea pierde 20% dintre primarii pe care ii are daca se fac alegeri locale in doua tururi de scrutin, spune Kelemen Hunor. El sugereaza ca PNL incalca acordul cu UDMR, convenit la investirea guvernului, in conditiile in care Uniunea ceruse ca legislatia electorala sa nu fie modificata prin ordonanta de urgenta sau asumarea raspunderii.

UDMR vrea sa dea jos guvernul Romaniei: cu ce l-a suparat Orban pe Hunor

Daca ai vreun dubiu in legatura cu influenta pe care o are UDMR-ul in Romania, este suficient sa asculti cel mai recent discurs al lui Kelemen Hunor cu referire la guvernul Orban. in ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur .

Alegeri locale in doua tururi de scrutin?

Alegerea primarilor si presedintilor de Consilii Judetene in doua tururi de scrutin, asigura mai multa legitimitate politica primarului, datorita majoritatii voturilor cu care ar putea fi ales de catre cetateni, precum si presedintilor de Consilii Judetene sau de Consilii Locale.

Victor Ponta crede ca vor fi anticipate, dar nu si alegeri locale in doua tururi: O sa schimbam niste baroni PSD cu baroni PNL

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, este de parere ca vor fi declansate anticipate in Romania, dar nu crede ca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi, potrivit Agerpres. Sunt convins ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )