Libnet.ro
UNICEF

20:45

UE: Parlamentul European a anuntat nominalizarile pentru Premiul Saharov

România Liberă România Liberă,
UE: Parlamentul European a anuntat nominalizarile pentru Premiul Saharov

Parlamentul Uniunii Europene a anuntat, la Strasbourg, nominalizarile pentru Premiul Saharov pentru . continuă pe România Liberă

Alexei Navalnii, printre nominalizatii Parlamentului European la Premiul Saharov pe 2019

Parlamentul European a anuntat joi, la Strasbourg, nominalizarile pentru Premiul Saharov pe 2019, reprezentate de sapte personalitati sau entitati, printre care si opozantul rus Aleksei Navalnii, potrivit unui comunicat citat de Agerpres.

Parlamentul European a aprobat un ajutor de 8,2 milioane de euro pentru Romania de la Fondul de Solidaritate al UE

Parlamentul European PE) a aprobat marti, in cadrul sesiunii sale plenare de la Strasbourg, un ajutor de 8,2 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE pentru regiunea de nord-est a Romaniei. Fondurile vor.

Parlamentul European va vota joi o rezolutie prin care condamna Pactul Ribbentrop-Molotov Dezbateri cu scandal

Parlamentul European va vota, joi, adoptarea unei rezolutii prin care UE condamna Pactul Ribbentrop-Molotov incheiat intre Uniunea Sovietica si Germania nazista, semnat la 23 august 1939. in documentul obtinut de Mediafax sunt invitate toate statele membre ale UE sa analizeze clar crimele si agresiunile savarsite de regimurile comuniste totalitare, precum si crimele si agresiunile regimurilor naziste. Scandal la dezbaterile din PE Eurodeputat grec: Condamnarea da posibilitatea scoaterii in afara legii a partidelor comuniste Traian Basescu: Romania traieste si astazi dupa vointa lui Hitler si Stalin.

Parlamentul European va vota o rezolutie privind Brexit

Parlamentul European va dezbate miercuri in privinta etapei in care se afla Brexit, inainte de a vota o rezolutie care cere Marii Britanii sa paraseasca UE avand un acord.

Von der Leyen, discutii intense cu liderii grupurilor din Parlamentul European. Protejarea modului nostru de viata european, din nou in centrul dezbaterii

Ursula von der Leyen, viitoare sefa a Comisiei Europene, s-a intalnit joi cu liderii de grupuri din Parlamentul European pentru a discuta calendarul audierilor comisarilor desemnati, potrivit DPA preluata.

Parlamentul European a votat o rezolutie prin care condamna Pactul Ribbentrop-Molotov. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis

Parlamentul European condamna Pactul Ribbentrop-Molotov incheiat intre Uniunea Sovietica si Germania nazista, semnat la 23 august 1939. in acest sens, joi, la Bruxelles se voteaza adoptarea unei rezolutii.

Parlamentul European e de acord cu o noua amanare a Brexitului

Parlamentul European a adoptat, miercuri, o rezolutie prin care sustine o noua amanare a Brexitului, daca Marea Britanie va cere acest lucru si prin care reitereaza sustinerea sa pentru un Brexit.

VIDEO Parlamentul European a votat o rezolutie privind Brexitul, in timp ce Legislativul de la Londra este suspendat. Juncker: Riscul iesirii fara acord este palpabil Boris Johnson, comparat cu Mrs Doubtfire

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, la debutul sedintei in plen a Parlamentului European, ca riscul unui Brexit fara acord este palpabil. Parlamentul European a adoptat o noua rezolutie prin care isi reafirma dorinta unui Brexit in baza unui acord, insa precizeaza ca nu va fi acceptata o varianta care nu include si un backstop.

DOCUMENT Parlamentul European condamna Pactul Ribbentrop-Molotov: Regimurile naziste si comuniste au comis genocid si crime in masa, cauzand pierderi de vieti omenesti la o scara nemaivazuta in istoria umanitatii

Parlamentul European a adoptat o rezolutie in care condamna Pactul Ribbentrop-Molotov a carui urmare imediata a fost izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial, cel mai devastator din istoria Europei, si prin care reaminteste ca regimurile naziste si comuniste au comis genocid si crime in masa, cauzand in secolul XX pierderi de vieti omenesti si privari de libertate la o scara nemaivazuta in istoria umanitatii.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )