Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima filmare cu Ilie Balaci in viata VIDEO

Antena3 Antena3,
Ultima filmare cu Ilie Balaci in viata VIDEO

In imaginile filmate de fiul lui Adrian Mititelu si publicate de Gazeta Sporturilor, Balaci apare binedispus si rade impreuna cu cei prezenti la masa. Fiul lui Adrian Mititelu a postat un mesaj pe pagina. continuă pe Antena3

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Mereu spunea ca va muri primul. Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

VIDEO Fiica lui Ilie Balaci, la moartea tatalui: Toata viata mea am luptat sa-i port numele cu cinste

Fiicele marelui international Ilie Balaci au sosit in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie, la apartamentul din Craiova unde acesta s-a stins din viata.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

VIDEO Documentar fabulos despre viata lui Ilie Balaci: Emisiunea Replay i-a dedicat un episod intreg la TVR

Ilie Balaci a fost, dupa parerea multor specialisti care i-au vazut pe amandoi jucand, la fel de mare ca Gheorghe Hagi.

Ambulanta l-a gasit pe Ilie Balaci in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea zeci de minute / Mesajul emotionant al lui Hagi (FOTO, VIDEO)

Fotbalul romanesc este lovit de o noua tragedie. Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a incetat din viata duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Declaratia TERIBILA a fiicei lui Ilie Balaci: Ne spunea ca va muri tanar. Dezvaluiri incredibile din viata Minunii blonde

Fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci a facut o declaratie sfasietoare. Lorena Balaci a povestit ca tatal sau a avut o premonitie pe care i-a impartasit-o atat ei, cat si mamei sale. Tatalui.

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

Viata lui Ilie Balaci la FC Scornicesti: A fost o umilinta pentru el, un fel de ce-am fost eu pentru Craiova si ce-am ajuns

Fostii colaboratori ai inegalabilului Ilie Balaci isi amintesc de marele fotbalist cu respect deosebit. Cum a ajuns Minunea blonda la FC Olt Scornicesti a povestit fostul organizator de competitii al clubului.

Radu Banciu: Ilie Balaci a facut parte din cea mai impresionanta formatie de club din istoria fotbalului romanesc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Ilie Balaci a fost un jucator de balon, cum se.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )