Libnet.ro
UNICEF

20:45

ULTIMA ORA Alina Bica a fost retinuta in Italia Fosta sefa a DIICOT are o condamnare de 4 ani si a fugit din tara

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Alina Bica a fost retinuta in Italia Fosta sefa a DIICOT are o condamnare de 4 ani si a fugit din tara

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost retinuta in Italia si va fi adusa in tara in perioada urmatoare, a anuntat vineri seara seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu. Alaturi de Bica a fost retinut si omul de afaceri Ioan Bene. Alina Bica a fost condamnata definitiv, in noiembrie 2019, la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA. Alina Bica si Ion Benea au fost arestati in Italia

Fostul procuror-sef DIICOT Alina Bica a fost arestata in Italia de politistii italieni. Pe numele Alinei Bica fusese emis un mandat european de urmarire internationala pentru infractiunea de favorizarea infractorului fiind condamnata 4 ani la inchisoare. Chestorul-sef Liviu Vasilescu a precizat, vineri seara, ca si omul de afaceri Ion Benea a fost arestat de autoritatile italiene.

Alina Bica a fost prinsa in Italia: Fosta sefa a DIICOT este in custodia autoritatilor din Peninsula

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost prinsa de politisti in Italia. Anuntul a fost facut, vineri seara, de seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu. Alina Bica se afla in acest moment in custodia.

Alina Bica, arestata in Italia. Fosta sefa DIICOT,condamnata la patru ani de inchisoare, era cautata din toamna 2019. Fugarul Ioan Bene, prins tot in Italia

Politia Romana anunta arestarea Alinei Bica in Italia. Fosta sefa DIICOT, condamnata la 4 ani de inchisoare pentru favorizarea infractorului, se sustragea executarii pedepsei. Politia a mai anuntat identificarea si arestarea lui Ioan Bene, condamnat la sase ani si doua luni de inchisoare pentru evaziune, in aceeasi zona din Italia.

BREAKING NEWS. Fugara Alina Bica a fost prinsa pe teritoriul Italiei

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica va fi adusa in tara dupa ce a fost prinsa in Italia.

Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, a fost prinsa de politisti in Italia

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, a fost prinsa de politisti in Italia.

Elena Udrea, mesaj bizar dupa arestarea prietenei sale Alina Bica

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost arestata, vineri, in Italia. Pe numele Alinei Bica fusese emis un mandat european de urmarire internationala pentru infractiunea de favorizarea infractorului, aceasta fiind condamnata 4 ani la inchisoare.

Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, a fost prinsa de politisti in Italia.

Ultima ora! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Bogdan Vintila este pe picior de plecare de pe banca FCSB si se pare ca Gigi Becali are deja un inlocuitor de la care are asteptari mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghecampf, si care si-a inceput cariera de antrenor in 2011.

Alerta METEO! Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de vijelii, astazi, pentru mai multe zone din tara. Avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica intra in vigoare la ora 12. 00 si este valabila pana la ora 22.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )