Libnet.ro
UNICEF

22:15

ULTIMA ORA! Un barbat a deschis focul intr-un tramvai din Olanda: Bilantul victimelor. Primele imagini cu principalul suspect (FOTO)

B1 B1,
ULTIMA ORA! Un barbat a deschis focul intr-un tramvai din Olanda: Bilantul victimelor. Primele imagini cu principalul suspect (FOTO)

UPDATE:Potrivit The Guardian, la Spitalul din Utrecht sunt tratati 20 de raniti. intre timp, amenintarea terorista a fost ridicata la nivelul maxim. Principalul suspect este un barbat in varsta. continuă pe B1

Ultima ora! Cutremur intr-o zona neobisnuita din Romania!

Pamantul Romania s-a zguduit. Un cutremur cu magnitudinea 2 s-a produs, vineri, in Bihor, potrivit INFP. Joi, alte doua seisme s-au produs in tara noastra, unul in Buzau, celalalt in Vrancea. De la .

ULTIMA ORA! Un barbat a deschis focul intr-un tramvai din Olanda: Mai multe persoane au fost ranite

Un barbat a deschis focul intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht, ranind mai multe persoane, informeaza BBC News. Totul s-a intamplat la ora locala 10. Fortele de ordine au.

ULTIMA ORA! Un barbat a deschis focul intr-un tramvai din Olanda: Bilantul victimelor(FOTO)

UPDATE: Cel putin o persoana a murit in urma atacului asupra tramvaiului din Utrecht, informeaza The Telegraph, care citeaza agentia de presa Dutch ANP. Politia olandeza trateaza acest incident ca pe un.

Atac armat intr-un tramvai din Olanda. Cel putin o persoana a fost ucisa, iaralte cateva au fost ranite. Autoritatile au ridicat nivelul de alerta

Incident sangeros luni dupa-amiaza in orasul olandez Utrecht. Potrivit primelor informatii obtinute, o persoana a deschis focul intr-un tramvai. Exista mai multe victime, iar momentan nu se cunosc detalii.

Atac armat intr-un tramvai din Olanda. Cel putin o persoana a fost ucisa, iar alte cateva au fost ranite. Autoritatile au ridicat nivelul de alerta

Incident sangeros luni dupa-amiaza in orasul olandez Utrecht. Potrivit primelor informatii obtinute, o persoana a deschis focul intr-un tramvai. Exista mai multe victime, iar momentan nu se cunosc detalii.

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit unor apropiati. Liviu Dragnea a fost dus la un spital din Capitala dupa conferinta de presa pe care a tinut-o .

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea: Liderul PSD este inca la spital

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Liderul PSD se afla inca la spital, potrivit surselor din apropierea sa. Presedintele Camerei Deputatilor a fost dus de urgenta la spital, dupa ce a acuzat.

Fata care si-a batut cainele intr-un tramvai din Capitala a fost amendata

Fata care si-a batut cu ura cainele, intr-un tramvai din Bucuresti, a fost amendata cu 2000 de lei de lucratorii Serviciului Politia Animalelor din cadrul Politiei Locale Bucuresti. Tanara a decis sa.

Ce se stie pana acum despre autorul atacului armat dintr-un tramvai din Utrecht

Un barbat a deschis focul, luni, intr-un tramvai din Utrecht, Olanda, omorand cel putin trei persoane si ranind noua. Atacatorul este cautat de catre fortele de ordine, dupa ce a reusit sa fuga de la fata locului cu o masina.

VIDEO UPDATE Atac armat in Olanda: un mort si mai multi raniti dupa ce un barbat a deschis focul intr-un tramvai. Prima imagine a suspectului

Cel putin o persoana a murit, iar mai multe sunt ranite in urma unui atac armatcare ar putea fi de natura terorista, produs intr-un tramvai din Utrecht, in Olanda, Politia il cauta pe atacatorul care a reusit sa fuga intr-o masina de la locul incidentului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )