Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultima ora. Se ofera ajutor de la stat pentru mii de studenti. Cine poate beneficia

Playtech Playtech,
Ultima ora. Se ofera ajutor de la stat pentru mii de studenti. Cine poate beneficia

Veste buna pentru mii de studenti. Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de joi ca o parte dintre studenti vor primi tablete pentru a putea fi prezenti la cursurile desfasurate online. Potrivit premierului, suma alocata pentru aceste bunuri va fi in valoare de 50 de milioane de euro. Tinerii care vor beneficia de tablete . continuă pe Playtech

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca .

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa .

Guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru aeroporturile regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat azi la Palatul Victoria ca guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru sustinerea activitatii aeroporturilor regionale de la Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu.

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

Se inchid scolile! Decizie de ultima ora a autoritatilor

Mii de parinti, elevi si profesori sunt bulversati. Consiliul National pentru Situatii de Urgenta a decis inchiderea scolilor in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din acest an. Mai mult, se zvoneste ca si dupa alegeri invatamantul se va muta in on-line.

Cine televizeaza FCSB - Slovan Liberec. Acord de ultima ora

Pana la urma Gigi Becali a acceptat oferta primita pentru televizarea meciului dintre FCSB si Slovan Liberec.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )