Libnet.ro
UNICEF

15:45

ULTIMA ORA: Primul candidat pentru sefia DNA- procurorul Florentina Mirica

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA: Primul candidat pentru sefia DNA- procurorul Florentina Mirica

Procurorul anticoruptie Florentina Mirica si-a depus candidatura pentru sefia DNA, informeaza Digi24. Este primul dosar depus, in conditiile in care astazi expira termenul de inscriere la concursul pentru functia de procuror sef al DNA. continuă pe Hotnews

Primul candidat pentru sefia DNA: Procurorul Florentina Mirica si-a depus dosarul

Procurorul anticoruptie Florentina Mirica si-a depus candidatura pentru sefia DNA, informeaza Digi24. Este primul dosar depus, in conditiile in care astazi expira termenul de inscriere la concursul pentru functia de procuror sef al DNA.

Cine este Florentina Mirica, primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura, in ultima zi de inscriere la concursul pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie, este Florentina Mirica. Florentina Mirica este cunoscuta ca fiind o.

Cel de-al doilea candidat pentru sefia DNA, procurorul care s-a ocupat de cazul Elodia

Marius Iacob, procurorul sef adjunct al DNA, a venit luni la sediul Ministerului Justitiei pentru a-si depune dosarul de candidatura la sefia DNA, scrie G4Media.

Miscare de ultima ora in cursa pentru sefia DNA.Anuntul facut de Tudorel Toader

Surse judiciare au declarat pentru Antena 3 ca astazi isi va depune dosarul de candidatura Elena Grecu, fost procuror general de Constanta. Maine ar trebui facuta prima selectie a celor care-si depun.

Primul candidat pentru sefia DNA

Primul procuror care si-a depus candidatura pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA este procurorul Florentina Mirica. Aceasta si-a depus candidatura luni dimineata.

Al patrulea candidat pentru sefia DNA intra n cursa: Elena Grecu

Procurorul Elena Grecu si-a depus luni candidatura la selectia organizata pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie, fiind al patrulea candidat care se inscrie in cursa, informeaza Agerpres. Luni este ultima zi pentru depunerea dosarelor.

Candidati controversati pentru sefia DNA

Candidati controversati pentru sefia DNA. Marea surpriza vine de la Parchetul General. Cristian Lazar, procurorul care a anchetat dosarul caselor lui Klaus Iohannis, vrea sa fie sef al DNA. in cursa s-au.

Surse: Primul procuror care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca doamna Elena Grecu, fost procuror general de Constanta, se va inscrie maine pentru sefia DNA. Stire in curs .

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Fosta subalterna a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia DNA

Fosta subalterna a Laurei Codruta Kovesi, Florentina Mirica, si-a depus candidatura pentru sefia DNA. Este dovada clara ca o persoana absolut stearsa de la Judecatoria Buftea e adusa direct la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )