Libnet.ro
UNICEF

11:45

ULTIMA ORA! Rona Hartner, despre starea sa de sanatate: Nu mai am...

B1 B1,
ULTIMA ORA! Rona Hartner, despre starea sa de sanatate: Nu mai am...

Rona Hartner a transmis un mesaj pentru fanii sai pe retelele de socializare despre starea sa de sanatate. continuă pe B1

ADIO, Rona Hartner! Milioane de romani sunt in LACRIMI: Scenele HORROR s-au petrecut chiar la bordul AVIONULUI...

Rona Hartner a oferit noi detalii despre starea sa de sanatate, dupa embolia pulmonara pe care a facut-o si despre riscurile la care s-ar fi supus daca se intorcea in Romania pentru concertul pe care trebuia s.

Momente dramatice pentru Rona Hartner! Starea ei de sanatate s-a agravat

Rona Hartner se confrunta cu noi probleme de sanatate dupa tumoarea la colon de care s-a operat recent in Romania. Medicii din Franta, acolo unde este in aceste momente, i-au mai descoperit o boala. Dupa.

Din pacate, s-a confirmat! Un nou diagnostic crunt pentru Rona Hartner. Internata de urgenta

Medicii au pus un nou diagnostic crunt pentru Rona Hartner, desi actrita urmeaza un tratament revolutionar in Franta, care nu ar fi trebuit sa ii atace organismul. Artista si-a anuntat admiratorii ca se afla internata in spital si ca nu va ajunge in Romania pentru spectacolul programat pe 25 mai la Sala Palatului. Diagnostic crunt [] .

Caru' cu vedete: Cupluri celebre cu cele mai mari diferente de varsta; Rona Hartner are embolie pulmonara, e internata in Franta si si-a anulat toate concertele; Cinci probleme din ultimul sezon Game of Thrones care strica tot serialul

Geoffrey Rush, despagubiri record din partea unui tabloid in scandalul Metoo. Actorul Geoffrey Rush a obtinut joi. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol s-au despartit? Vecinii spun ca nu mai locuiesc impreuna. Desi pareau de nedespartit, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol.

GATA cu articolele de unica folosinta din plastic! Uniunea Europeana, decizie de ULTIMA ORA

Uniunea Europeana introduce o serie de masuri menite sa reduca deseurile marine provenite de la cele zece articole din plastic de unica folosinta care se gasesc cel mai frecvent pe plajele europene, precum si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )