Libnet.ro
UNICEF

07:00

ULTIMA ORA! SOC: Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu! Au SIGILAT, DE URGENTA, VILA

B1 B1,
ULTIMA ORA! SOC: Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu! Au SIGILAT, DE URGENTA, VILA

Moartea jurnalistei Cristina Topescu a socat intreaga tara. DESPARTIRE DUREROASA iN MUZICA POPULARA! IONUT DOLANESCU A DAT VESTEA CUMPLITA: NU A MAI AVUT NICIO SANSA Anchetatorii au descis ca. continuă pe B1

Ce au gasit politistii in casa Cristinei Topescu. Avea 3 caini morti. Scene ingrozitoare

Prezentatoarea TV Cristina Topescu a murit duminica, data de 12 ianuarie. Ea a fost gasita in casa, fara suflare, dupa ce o vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Vedeta avea 3 caini morti, dar si alti cinci care erau vii. Ce au gasit politistii in casa Cristinei .

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu. Ce au dezvaluit anchetatorii apropiatilor

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani, si a fost incinerata la Crematoriul Uman. intre timp, anchetatorii au aflat ale cui sunt amprentele gasite in casa jurnalistei, care a incetat din viata in perioada 26-28 decembrie 2019. Ale cui sunt amprentele gasite in casa Cristinei Topescu Legistul a analizat trupul aflat in .

Scene teribile, in casa Cristinei Topescu. Prietena jurnalistei a rabufnit la adresa prietenilor ei celebri

Cu visurile in pace va dormi, dar nu si memoria ei, aici, pe Pamant, caci prietena Cristinei Topescu, Diana Maria, aduce zilnic povesti din spatele a ceea ce s-a afisat pe sticla de cand jurnalista s-a stins si pana astazi. Mesaje, dovezi, furie. Femeia a rabufnit la adresa prietenilor ei celebri. Prietena jurnalistei a rabufnit .

ULTIMA ORA! CINE iNCASEAZA TOATA AVEREA Cristinei Topescu! MOSTENIREA consta in...

Cristina Topescu a murit singura, intr-un imobil unde locuia cu chirie, alaturi de patrupedele pe care le iubea. FOTO) Cu putin timp.

DOAMNE DUMNEZEULE! Ce au gasit langa cadavrul Cristinei Topescu! Toti si-au facut cruce cand s-au uitat in cada! (IMAGINI BOMBA)

Moartea celebrei prezentatoare tv Cristina Topescu a socat o tara intreaga! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Pe langa trupul neinsufletit al celei.

SCENE DE COSMAR iN CASA CRISTINEI TOPESCU! Cainii zaceau morti langa cadavrul ei. Anchetatorii si-au facut cruce

Moartea celebrei prezentatoare tv Cristina Topescu a socat o tara intreaga! La scurt timp dupa ce a fost gasita moarta in locuinta acesteia, duminica noapte, detalii bomba de la locul tragediei au aparut.

Primele imagini de la casa Cristinei Topescu. Detaliile care au atras atentia

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita duminica decedata in locuinta sa din Otopeni. Ea avea 59 de ani.

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )