Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA! Traficul feroviar ramane inchis pe ruta Bucuresti Craiova. Autoritatile n-au reusit inca sa ridice trenul deraiat luni (VIDEO)

B1 B1,
ULTIMA ORA! Traficul feroviar ramane inchis pe ruta Bucuresti Craiova. Autoritatile n-au reusit inca sa ridice trenul deraiat luni (VIDEO)

Traficul feroviar pe Magistrala 900, intre Caracal si Draganesti-Olt ramane inchis. Din cauza unui accident in urma caruia un tren incarcat cu cereale a deraiat luni dimineata,15 au iesit de pe sine,. continuă pe B1

UPDATE Probleme pe ruta Bucuresti - Craiova: 15 vagoane ale unui tren incarcat cu cereale au deraiat duminica noapte. Traficul feroviar este oprit pe ambele sensuri

Traficul feroviar intre statiile Farcasele si Draganesti Olt a fost inchis in cursul noptii, din cauza deraierii unei garnituri private de marfa, potrivit CFR SA. Trenul de marfa apartine operatorului privat Constantin Grup si avea in compunere 37 de vagoane incarcate cu cereale. 53 Mai multe trenuri care vin in Capitala din vestul tarii au intarzieri mariUPDATE 2: in articol puteti vedea ce trenuri sunt afectate, care sunt anulate si care sunt deviate.

Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu. Cati ani de inchisoare risca fiul sefului de la LPF

Mario Iorgulescu este in prezent acuzat de omor si risca multi ani de puscarie. Procurorii au emis, marti, un mandat de arestare in lipsa pe numele sau. Ce s-a intamplat in cazul sau. Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu Incadrarea i-a fost schimbata, dupa ce s-a finalizat raportul cercetarilor la .

Ultima ora! Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, audiat la DNA. Ce acuzatii i se aduc

Actorul Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, este audiat la DNA, in aceste momente. Artistul este suspectat intr-un dosar de trafic de influenta. Petrescu ar fi luat cateva mii de euro de la managerul unui spital, pentru ca cel din urma sa nu denigreze activitatea unitatii sanitare. Comediantul se apara: Nici vorba de asa ceva, .

Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin. Adversarii politici, contrariati de aceasta masura total neasteptata

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai, Vladislav Surkov. Strategul secret a fost cunoscut drept cardinalul gri din Rusia datorita influentei sale din culise asupra presedintelui. Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin Vladislav Surkov a fost vazut ca un asistent care l-a ajutat Putin sa-si .

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

Ultima ora! AMENINTARE cu bomba la o benzinarie din centrul Bucurestiului! Tot traficul a fost intrerupt

Amenintare cu bomba la benzinarie din centrul Bucurestiului, de pe stradaBulevardul Corneliu Coposu. Un barbat a amenintat ca detoneaza niste butelii. Benzinaria a fost evacuata, iar traficul a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )