Libnet.ro
UNICEF

12:01

Ultima zi pentru postul de procuror-sef al DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ultima zi pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi dimineata, ca, in opinia sa, nu au existat pana acum candidaturi pentru conducerea DNA pentru ca unii dintre procurori considera ca numirea se va face ca in precedent, in baza unor intelegeri politice, uneori, si, de asemenea, ei cunosc foarte bine realitatea de la DNA, unde este nevoie de multa munca pentru a pune Directia in parametrii constitutionali, pentru a o face sa functioneze normal si sa le redea increderea romanilor in acesta institutie. Toader s-a declarat din nou convins ca astazi vor fi depuse candidaturi pentru postul de procuroru-sef al DNA, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ma asteptam la mai multi candidati pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi seara, la Romania TV, ca se astepta la mai multi candidati pentur sefia DNA, apreciind ca cei patru care s-au inscris sunt oameni cu experienta, dar nu stie daca pozitiva sau negativa.

Toader, despre lipsa candidatilor pentru DNA: Procurorii stiu foarte bine de cata munca e nevoie pentru a pune DNA in parametrii constitutionali

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca nu au existat pana acum candidaturi pentru conducerea DNA pentru ca unii dintre procurori considera ca numirea se va face tot in baza unor intelegeri politice si, de asemenea, ei cunosc foarte bine realitatea de la DNA, unde e nevoie de multa munca pentru a pune Directia in parametrii constitutionali, pentru a o face sa functioneze normal si sa le redea increderea romanilor in institutie.

Scandal intre ministrul Justitiei si presedinta ICCJ: Sa intelegem ca nu este normal ca un ministru sa critice un judecator?

Scandal intre ministrul Justitiei si presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea. Tudorel Toader a transmis un mesaj dur pe pagina personala de Facebook la adresa Cristinei.

Toader, despre absenta candidaturilor la sefia DNA n ultima zi: Unii procurori cred ca numirea se va face ca n trecut, prin ntelegere politica, sa nu zic troc. Va asigur ca nu va fi asa ceva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni ca, in opinia sa, faptul ca niciun procuror nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA se explica prin aceea ca magistratii cred ca numirea se va face ca in trecut, prin intelegere politica. in acelasi timp, ministrul mai spune ca acestia ar ezita pentru ca stiu foarte bine cata munca este necesara pentru a face DNA functionala, in parametrii constitutionali.

Tudorel Toader, PRIMELE DECLARATII despre candidatii la sefia DNA: Ce spune ministrul Justitiei despre procurorii care au fost cercetati de superiori

Patru procurori si-au depus luni candidatura pentru functia de sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba despre Florentina Mirica, Marius Iacob, Cristian Lazar si Elena Grecu. intrebat de jurnalisti.

ATAC la Kovesi! Tudorel Toader explica de ce nu s-a inscris NIMENI la concursul pentru SEFIA DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a sustinut ca, in opinia sa, nimeni nu s-a inscris la concursul pentru sefia DNA deoarece procurorii cred ca numirea se va face ca pana acum, anume prin intelegere.

Tudorel Toader anunta cand vor fi depuse candidaturile pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica, pentru AGERPRES, ca nu a fost depus inca niciun dosar in selectia candidaturilor pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale.

Ministrul Justitiei i raspunde sefei naltei Curti care l-a criticat pentru revocarea lui Kovesi: E normal ca un judecator de rang nalt sa faca politica?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde sefei Curtii Supreme, Cristina Tarcea, care l-a criticat pentru ca a sesizat Curtea Constitutionala in cazul revocarii Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, calificand un astfel de demers ca fiind politizat.

Toader, despre cei patru candidati la sefia DNA: Nu inseamna ca obligatoriu trebuie sa selectam pe unul dintre ei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni ca nu este obligatoriu sa desemneze pe unul dintre cei patru procurori inscrisi la selectia pentru sefia DNA, procedura putand fi reluata. Mai este o.

Toader, ntrebat pe cine prefera la sefia DNA: Credeti ca eu va raspund acum? Toti candidatii sunt valorosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca toti cei patru candidati care s-au inscris in cursa pentru sefia DNA sunt valorosi, scrie Agerpres. Procedura de inscriere la concurs urmeaza sa fie inchisa.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )