Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ultima persoana care a vorbit cu Cristina Topescu, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE: Fosta jurnalista a decis sa FIE incinerati si cainii! IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

B1 B1,
Ultima persoana care a vorbit cu Cristina Topescu, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE: Fosta jurnalista a decis sa FIE incinerati si cainii! IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

E tristete mare pentru familia si cunoscutii regretatei jurnaliste Cristina Topescu, care este incinerata joi la Crematoriu Vitan Barzesti, potrivit dorintei sale. Una dintre ultimele persoane care a stat de v. continuă pe B1

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

CUTREMURATOR! ULTIMA IMAGINE cu Cristina Topescu iN VIATA! CUM A APARUT jurnalista... (FOTO)

Fiica celebrului comentator sportiv Cristian Topescu s-a stins din viata la varsta de 59 de ani.

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

Dezvaluiri cutremuratoare facute de o prietena a Cristinei Topescu: Nu a fost o sinucigasa. Da, ii era greu! - VIDEO

Dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu, facute de catre cea care ii administra pagina de Facebook. Problemele cu banii au aruncat-o intr-o depresie, povesteste prietena ei. Starea Cristinei s-a acutizat, dupa moartea tatalui ei. in ultima vreme, isi dedica timpul cateilor pe care ii avea in grija. Totodata, prietena jurnalistei povesteste si drama prin care a trecut cand a gasit-o fara suflare.

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

DETALII BOMBA despre relatia dintre STEFAN BANICA JR si CRISTINA TOPESCU: A batut-o de zeci de ori, inclusiv, iN PUBLIC! E SCANDALUL MOMENTULUI

Scandal total in showbiz dupa moartea fulgeratoare a Cristinei Topescu! Costin Marculescu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre relatia dintre Cristina Topescu si Stefan Banica Jr.

Ce s-a intamplat intre Cristina Topescu si fratele ei vitreg, cand Cristi a incercat sa o ajute. Un apropiat face dezvaluiri

Cristina Topescu a decedat cu aproape trei saptamani in urma, la varsta de 59 de ani. Multi dintre apropiatii sai sustin ca fratele ei vitreg, Cristi, ar fi incercat sa o ajute, dar aceasta s-a stins singura, inainte de Revelion. Autoritatile au anuntat duminca faptul ca a fost deschisa o ancheta in cazul mortii jurnalistei, .

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese vazuta de trei saptamani, iar o vecina a fost cea care a intervenit si a alertat autoritatile. Ultima imagine postata de aceasta pe retelele sociale coincide cu data semnalata si politistilor. Jurnalista a decedat la varsta de 59 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )