Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit. continuă pe Antena3

Lacrimi de durere pentru Regele Mihai

Romanii isi plang regele, iar autoritatile fac pregatiri pentru funeralii. Sicriul va ajunge in tara miercurea viitoare, iar traseul e marcat de momente emotionante. Sicriul cu trupul.

FOTO VIDEO Miting PSD, pentru Regele Mihai, la Craiova. Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

FOTO VIDEO Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran FOTO VIDEO

Mii de oameni s-au adunat in aceasta dimineata in Piata Tricolorului, din Craiova, pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suverna.

Nu s-a mai pomenit niciodata, in istorie, asa ceva. REGELE MIHAI I va fi inmormantat PE iNTUNERIC. Marea CIUDATENIE a funeraliilor regale

Regele Mihai va fi inmormantat, sambata, 16 decembrie 2017, la ora 18. Slujba de ingropare a Regelui Mihai I va avea loc in Noua Catedrala de la Curtea de.

Ultima ora: Casa Regala a Romaniei a publicat fotografii inedite cu Regele Mihai

Oficialii Casei Regale au facut publice pe site-ul oficial mai multe poze de colectie cu Majestatea Sa Regele Mihai. Articolul, care a fost distribuit si pe pagina de Facebook, a fost insotit de descrierea.

BASARABIA isi plange REGELE! Dodon: Regele Mihai va ramane in memoria generatiilor un simbol al demnitatii, intelepciunii si devotamentului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis o scrisoare de condoleante principesei mostenitoare a Romaniei, Margareta, in care afirma ca regele Mihai va ramane in memoria.

Profesor de istorie: imi cer iertare ca am predat lectii mincinoase despre Regele Mihai

Sute de oameni ii aduc zilele acestea un ultim omagiu Majestatii Sale Regele Mihai. Adanc impresionati, romanii au adus flori si au aprins lumanari in locul unde, in urma cu 77.

Scene scandaloase: Regele Mihai, iNJURAT si facut TRADATOR pe Arena Nationala(VIDEO)

Regele Mihai a fost injurat joi seara pe Arena Nationala, la inceputul meciului dintre FCSB si Lugano, potrivit presei sportive, citate de B1 TV. inaintea partidei s-a tinut un moment de.

Cat aur a luat din tara Regele Mihai la plecarea in exil: Imagini rare cu fostul suveran din momentul in care a parasit Romania (VIDEO)

Exil este un cuvant pe care intotdeauna Regele Mihai l-a pronuntat cu mare durere. Dupa abdicarea fortata din 30 decembrie 1947, fostul suveran a fost trimis in exil, unde a trebuit s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )