Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne

Hotnews Hotnews,
 Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc marti, la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne, la ceremonie fiind prezenti pricipesele Elena si Sofia, ambasadorii Romaniei la Berna si Geneva, IPS Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale si Meridionale, reprezentanti ai Consiliului Regal si ai Casei Majestatii Sale, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne. Cine a participat la ceremonie

Ultima slujba inchinata Regelui Mihai in Elvetia a avut loc marti, la Catedrala Ortodoxa Greaca de la Lausanne, la ceremonie fiind prezenti pricipesele Elena si Sofia, ambasadorii Romaniei la Be.

Iata care sunt CAPETELE iNCORONATE care vor participa la funeraliile Regelui Mihai

La funeraliile Regelui Mihai I de Romania, care vor avea loc in data de 16 decembrie la Curtea de Arges, pe langa familia regala a Romaniei vor fi prezente nume sonore ale Caselor Regale din.

Ultima slujba in Elvetia, pentru Regele Mihai

Ultima slujba la Aubonne pentru Regele Mihai se va face duminica seara. Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi scos de la resedinta din Aubonne si dus la Lausanne, potrivit.

Sicriul Regelui Mihai, depus intr-o biserica ortodoxa din Lausanne. Vezi ce semnificatie are acest lacas de cult pentru Familia Regala

Sicriul regelui Mihai va fi depus la Biserica Ortodoxa Greaca din Lausanne. Acolo va avea loc si o slujba de pomenire. Majestatea Sa a parasit pentru totdeauna resedinta din Aubonne, in care isi.

Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis, atac voalat la Iliescu, in mesajul adresat ca omagiu memoriei Regelui Mihai (FOTO, VIDEO)

Luni, incepand cu ora 15, a avut loc o sedinta solemna a camerelor comune ale Parlamentului dedicata omagierii personalitatii Regelui Mihai. La sedinta a participat presedintele Klaus Iohannis,.

Schimbare de ultima ora privind ceremonia funerara a Regelui Mihai: Trupul neinsufletit, dus cu trenul regal la Curtea de Arges

Schimbare de ultima ora in ce priveste ceremoniile funerare ale Regelui Mihai. Sambata viitoare, in ziua inmormantarii, regele va fi dus cu trenul regal, de la Palatul Regal la Curtea.

Gara Regala din Curtea de Arges, lasata in paragina 27 de ani. Autoritatile fac reparatii de mantuiala pentru funeraliile Regelui Mihai

Trenul Regal ce va aduce trupul neinsufletit al Regelui Mihai va opri intr-o gara in paragina. O adevarata bijuterie arhitectonica, Gara Regala din Curtea de Arges, aflata in proprietatea Ministerului Transportului, arata jalnic. Pe ultima suta de metri, autoritatile locale o renoveaza de fatada pentru funeraliile regale de sambata, 16 decembrie.

Primele repetitii la Palatul Regal, pentru ceremonia funerara a Regelui Mihai- VIDEO

Repetitii pentru ziua in care trupul regelui Mihai va fi purtat pe un afet de tun de la Palatului Regal la Patriarhie au loc, duminica, in fata Palatului, iar traficul rutier este deviat. Sute de milita.

Programul funeraliilor Regelui Mihai, desfiintat de un istoric: Nu s-a mai pomenit asa ceva pentru regii Romaniei

Funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Arges nu includ doua cutume importante de care au avut parte alti regi ai Romaniei - Carol I si Ferdinand, dar si Regina Maria: aducerea Majestatii Sale cu trenul re.

Klaus Iohannis merge luni in Parlament: Presedintele va participa la sedinta solemna in memoria Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent luni la sedinta solemna care va avea loc in Parlament in memoria Regelui Mihai, a anuntat duminica Administratia Prezidentiala. Ivitata la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )