Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ultima strigare pentru alegerile din PSD. Surse: Cum va arata noua conducere a partidului

Antena3 Antena3,
Ultima strigare pentru alegerile din PSD. Surse: Cum va arata noua conducere a partidului

Batalia pentru sefia PSD se da pana in ultima clipa. Astazi este ultima zi in care cei care ravnesc la functia de presedinte al PSD isi pot depune candidaturile. continuă pe Antena3

Teodorovici il acuza pe Ciolacu ca vrea sa fure alegerile din partid: Daca acceptati ca reforma PSD sa inceapa cu un jaf ... noapte buna

Candidat anuntat la sefia PSD, Eugen Teodorovici acuza conducerea interimara a lui Marcel Ciolacu ca vrea sa fraudeze alegerile din partid.

Eugen Teodorovici il acuza pe Marcel Ciolacu ca vrea sa fraudeze elegerile din PSD: Daca acceptati ca reforma sa inceapa cu un jaf ... noapte buna!

Taberele din PSD isi arata coltii in pragul Congresului pentru alegerea noii conduceri, ce ar urma sa aiba loc pe 22 august. Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, ilataca pe actualul sef.

Oficiul pentru Migratie din Republica Dominicana nu a inregistrat sosirea fostului rege al Spaniei

Oficiul pentru Migratie din Republica Dominicana nu a inregistrat sosirea in aceasta tara a fostului rege Juan Carlos al Spaniei, a declarat marti pentru Reuters departamentul pentru media al biroului, preluat de Agerpres.

incepe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca vineri incepe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie, scrie Agerpres. Conform Hotararii nr. 5762020 pentru aprobarea programului calendaristic pentru realizarea actiunilor necesare organizarii si desfasurarii in bune conditii a alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020, ultima zi de depunere a candidaturilor este 18 august, informeaza AEP.

Donald Trump, campanie mascata din Romania. Facebook a luat decizia radicala inainte de alegerile din SUA

Facebook a eliminat o intreaga retea de conturi care ii faceau campanie mascata presedintelui Donald Trump, de pe teritoriul Romaniei. Ce erau publicate pe conturile cu procina aflati in randurile urmatoare. Conturi pro-Trump, eliminate de Facebook Compania Facebook a anuntat joi ca a decis sa elimine mai multe conturi in luna iulie, intrucat acestea promovau, .

SUA ofera recompense in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea unor actori care se amesteca in alegerile din noiembrie

Statele Unite acorda recompense in valoare de zece milioane de dolari in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea oricarui actor strain care se amesteca in alegerile americane din noiembrie, anunta seful diplomatiei americane Mike Pompeo.

La ce ora trebuie sa mananci ultima masa pentru a slabi fara mari eforturi

Potrivit unui studiu recent, mesele tarzii sunt asociate cu cresterea in greutate si nivelurile ridicate de zahar din sange. Si asta indiferent de caloriile continute de alimente. Cercetatorii au descoperit ca cei care obissnuiesc sa ia cine tarzii au niveluri de zahar in sange cu aproape 20% mai mari, in timp ce arderea grasimilor e cu 10% mai redusa, comparativ cu cei care mananca mai devreme.

FRANTA: Presedintele Macron promite bonusuri pentru ingrijitorii din domeniul asistentei sociale

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat marti ca cei 320. 000 de lucratori sociali la domiciliu ai tarii vor primi fiecare un bonus de 500 de euro pentru eforturile depuse timpul crizei COVID-19, un pachet in valoare totala de 160 de milioane de euro, relateaza EFE si Reuters, preluat de Agerpres.

Ce ar insemna un an scolar cu sistem mixt pentru elevii din Romania

Structuraanului scolar2020- 2021 sufera modificari importante din cauza pandemiei de coronavirus. Scolariivor incepe cursurile indata de 14septembrie 2020, iar anul scolar , care se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )