Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ultimele imagini de la ceremonia Regelui Mihai de la Castelul Peles. Sicriul Majestatii Sale a fost scos din castel (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Ultimele imagini de la ceremonia Regelui Mihai de la Castelul Peles. Sicriul Majestatii Sale a fost scos din castel (VIDEO)

In acest moment au loc ultimele omagii oficiale aduse Regelui Mihai la Castelul Peles. Sicriul cu trupul neinsufletit al acestuia este depus de trei ore in holul de onoare al Castelului Peles. continuă pe Antena3

Ultimele imagini de la ceremonia Regelui Mihai de la Castelul Peles (VIDEO)

In acest moment au loc ultimele omagii oficiale aduse Regelui Mihai la Castelul Peles. Sicriul cu trupul neinsufletit al acestuia este depus de trei ore in holul de onoare al Castelului Peles.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Castelul Peles (VIDEO, FOTO)

UPDATE: in jurul orei 13. 00, cortegiul funerar a ajuns la Castelul Peles, iar trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost asezat in Holul de Onoare. Aeronava militara cu trupul.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in tara

ACTUALIZARE 19:50 Sicriul cu trupul Regelui Mihai a parasit Castelul Peles; acesta va fi depus la Palatul Regal Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a parasit in aceasta seara Castelul Peles, acesta urmand sa fie adus in Capitala si depus la Palatul Regal. * ACTUALIZARE 19:35 Printul Charles va veni sambata pentru ceremoniile de la Bucuresti dedicate Regelui Mihai *ACTUALIZARE 17:30 Mihai Tudose: Regele Mihai I va ramane in memoria romanilor un simbol al demnitatii si nobletii *ACTUALIZARE 15:52 Premierul Tudose impreuna cu ministrii s-au recules la catafalcul Regelui Mihai *ACTUALIZARE 11:25 Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai a fost adus in Romania, sosind, la ora 11. 00, cu o aeronava militara care a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda.

Ambasadorul Statelor Unite a ajuns la Castelul Peles pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a ajuns miercuri dupa-amiaza la Castelul Peles pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. Pana la ora 17:00 ar trebui sa ajunga la Sinaia mai.

Cortegiul funerar al Regelui Mihai a plecat de la Castelul Peles si va ajunge la Palatul Regal din Capitala (VIDEO, FOTO)

30: Cortegiul funerar al Regelui Mihai a plecat de la Castelul Peles, iar miercuri seara va ajunge la Palatul Regal. Corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi depus in Sala Tronului de la.

Dinu Zamfirescu, dezvaluiri despre viata Regelui Mihai: Majestatea Sa era un simbol in Romania

Oficialitati au inceput sa ajunga la Castelul Peles sa isi ia ramas bun de la Majestatea Sa, Regele Mihai. Au fost printre oamenii importanti si oameni care i-au fost foarte apropiati Regelui,.

Mesajul lui Iohannis din cartea de condoleante a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a scris in cartea de condoleante de la Castelul Peles ca, prin tot ceea ce a facut, regele Mihai I si-a pus intreaga viata in slujba natiunii romane si va.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al Romaniei. Au fost anuntate schimbari importante

In ziua de sambata, 16 decembrie 2017, dupa ceremonia religioasa si militara din Piata Palatului Regal, sicriul cu corpul neinsufletit al Regelui Mihai va fi urcat pe un afet de tun si va.

Sicriul Regelui Mihai, depus intr-o biserica ortodoxa din Lausanne. Vezi ce semnificatie are acest lacas de cult pentru Familia Regala

Sicriul regelui Mihai va fi depus la Biserica Ortodoxa Greaca din Lausanne. Acolo va avea loc si o slujba de pomenire. Majestatea Sa a parasit pentru totdeauna resedinta din Aubonne, in care isi.

Sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi adus in tara. Programul funeraliilor

Zi istorica: regele romanilor se intoarce in tara. Bucurestiul se pregateste pentru cea mai importanta ceremonie din ultimii ani: funeraliile Regelui Mihai. Peste tot in Capitala au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )