Libnet.ro
UNICEF

15:17

Ultimele momente din viata lui Maradona. Si ultimul sau interviu

Online Sport Online Sport,
Ultimele momente din viata lui Maradona. Si ultimul sau interviu

Ziarul argentinian Clarin a obtinut detalii despre ultimele momente din viata Celui Mai Mare 10 din istoria fotbalului, ce a facut si ce isi dorea cu putin timp inainte de a suferi un stop cardio-respirator. Mai jos va prezentam aceste momente asa cum au fost relatate de un jurnalist de la Clarin, cel care l-a cunoscut bine pe Diego, timp de 40 de ani, si cel care i-a luat ultimul interviu din Argentina. continuă pe Online Sport

Cele mai incredibile momente cu Maradona! Fotbalistul a incetat din viata la 60 de ani!

Diego Maradona a incetat din viata ieri, la varsta de 60 de ani. De-a lungul anilor, acesta s-a remarcat drept unul dintre cei mai buni fotbalisti ai tuturor timpurilor. Retraim astazi cateva din momentele memorabile din cariera sa.

Regina Elisabeta a avut amant? Barbatul secret din viata ei a fost descoperit

Despre flitrurile si presupusele aventuri amoroase ale Printului Philip, sotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii, s-a tot vorbit. Dar mult mai putin s-a spus despre o asa-zisa slabiciune pe care Regina a avut-o toata viata pentru un anumit prieten din copilarie. Regina Elisabeta a avut amant? Este vorba despre Lordul Porchie Porchester, managerul de curse .

Oana Zavoranu a facut topul barbatilor din viata ei. Pepe e pe un loc rusinos

Oana Zavoranu nu se dezminte de la stilul expansiv, transparenta sa si felul direct si extrem de transant de a spune lucrurilor pe nume. Diva a facut recent un top al barbatilor din viata ei, iar Pepe nu era deloc fruntas. Pe ce loc era celebrul cantaret latino? Ce a avut de adaugat bruneta atunci .

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )