Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMII 10 ANI DE AFACERI IN ROMANIA: Afacerile companiilor au crescut cu peste 71%, numarul insolventelor a scazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ULTIMII 10 ANI DE AFACERI IN ROMANIA: Afacerile companiilor au crescut cu peste 71%, numarul insolventelor a scazut

Bilantul ultimilor 10 ani de business in Romania arata un progres important al economiei, din perspectiva companiilor private, cifra de afaceri insumata a companiilor nefinanciare din Romania crescand cu peste 71% in perioada 2009-2018, ajungand la 1. 452 miliarde de lei anul trecut potrivit studiului anual KeysFin Conditiile de business din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Afacerile companiilor au crescut cu peste 71%

Bilantul ultimilor 10 ani de business in Romania arata un progres important al economiei, din perspe.

CSALB: Beneficiile negocierilor dintre consumatori si banci depasesc 2 milioane de euro in ultimii trei ani si jumatate

Negocierile purtate intre consumatori si banciIFN-uri prin intermediul conciliatorilor au adus, in ultimii trei ani si jumatate, beneficii ce depasesc 2 milioane de euro, a declarat, marti, Alexandru Paunescu, presedintele Colegiului de Coordonare al Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB), citat de Agerpres. Cifra obtinuta in urma concilierii de la momentul in care CSALB a inceput sa functioneze efectiv si pana acum este de aproximativ 2,15 mil. euro, a spus Alexandru Paunescu, la conferinta anuala a Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar.

Dan Negru si Cosmin Cernat nu s-au vazut timp de 10 ani. Ce s-a intamplat cand s-au reintalnit

Pe Dan Negru si pe Cosmin Cernat i-au unit o frumoasa prietenie de ani de zile. Se stiu de mai bine de doua decenii, insa de aproape 10 ani, cele doua vedete de televiziune nu au mai apucat sa se vada. Cum a fost revederea? Cosmin Cernat 44 de ani), prezentatorul concursului Exatlon, de la .

Colliers International a evaluat proprietati imobiliare in valoare de peste 40 de miliarde de euro in ultimii 5 ani

Compania de consultanta imobiliara Colliers International anuntat ca a evaluat, in ultimii cinci ani, peste 500. 000 de proprietati comerciale si rezidentiale in valoare totala de 40 de miliarde de euro. Cel mai complex proiect din portofoliu a fost evaluarea Palatului BCR, cladirea monument istoric din Piata Universitatii.

Fostul sef Sterling Resources de acum 10 ani, noul presedinte ROPEPCA

Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA) a anuntat ca, in urma alegerilor.

EMANUEL UNGUREANU (USR): Am depus plangere penala impotriva managerilor Spitalului Targu Jiu din ultimii 5 ani

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat ca a depus o plangere penala la DNA Craiova impotriva managerilor care au condus Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu in ultimii cinci ani.

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

Faze tari: Si-au facut casa in autobuz. Povestea cuplului care calatoreste tot timpul; Ce a scris o fetita de 10 ani intr-o scrisoare cu dorinte de Craciun. Un iPhone 11, o poseta Chanel si 4.000 de dolari

Ursul panda Bei Bei va zbura singur in avion din SUA in China. Bagajuladmis la bord: un supraveghetor si un medic veterinar. Ursul panda Bei Bei va pleca, marti, in calatoria vietii peste mari si tari. Nascut in Statele Unite, ursul. Copilul minune care va absolvi facultatea la varsta de 9 ani. Un copil-minune din Belgia se pregateste sa obtina diploma de licenta de la facultatea de inginerie electrica, din Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, la varsta de 9 ani.

Vaccinarea anti-HPV, ratata cu 10 ani in urma, deocamdata o necunoscuta pentru medici: Se pune problema sa se faca si la barbati

Ministerul Sanatatii a anuntat ca in ianuarie 2020 va fi reluata campania de vaccinare anti-HPV, grupul tinta fiind adolescente intre 11 si 14 ani. Nici medicii de familie, si nici oamenii din sanatatea publica din teritoriu nu stiu, insa, deocamdata, nimic.

FOTO 10 ani de la disparitia mocanitei care lega Hunedoara de minele din munti. Cum arata in urma cu un secol

Au trecut zece ani de cand linia ferata care lega Hunedoara de exploatarile miniere din Tinutul Padurenilor si-a incetat existenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )