Libnet.ro
UNICEF

21:02

Ultimul drum al Regelui, plin de buruieni si gari in paragina (VIDEO)

B1 B1,
Ultimul drum al Regelui, plin de buruieni si gari in paragina (VIDEO)

Ultimul drum al Regelui Mihai, plin de buruieni si cladiri in paragina. Trenul Regal care duce sicriul Majestatii Sale circula de la Bucuresti la Curtea de Arges, pe asa-numitul Traseu Regal. continuă pe B1

incepe ultimul drum al Majestatii Sale. Se va odihni langa marea Sa iubire, Regina Ana - VIDEO

Ultimul drum al Regelui Mihai a inceput. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale este transportat cuTrenul Regal de la Bucuresti la Curtea de Arges. Se va odihni langa marea.

Orasul regal Curtea de Arges, pregatit pentru ultimul drum al Regelui Mihai

Autoritatile din orasul regal Curtea de Arges, titlu pe care municipiul il poarta din anul 2014, finalizeaza, sambata, pregatirile pentru funeraliile Regelui Mihai I. Cladirea garii, unde va.

Klaus Iohannis: Am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I. Cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre

Presedintele Klaus Iohannis scrie sambata, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook: Cu profund regret, am condus astazi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate si curaj, si-a reprezentat tara in unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre.

Un stat mort in care nu mai conteaza simbolurile. Cum SI-A BATUT JOC statul roman de ULTIMUL DRUM al ultimului sef de stat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial (VIDEO)

Lipsa coroanei de la funeraliile Regelui Mihai a adus controverse dure in spatiul public. Muzeul de Istorie anuntase ca acea Coroana de Otel originala nu a putut fi folosita la funeralii pentru ca legea nu.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai a fost condus pe ultimul drum. Zeci de mii de oameni in Bucuresti si pe traseul trenului regal - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

Regele Mihai, ultimul drum. Cum a fost surprins Printul Charles la funeraliile regale

La funeralii Regelui Mihai sunt reprezentate familiile regale din Marea Britanie, Suedia, Spania, Belgia, Iordania, Luxemburg, Liechtenstein, Bahrein, Bulgaria, Grecia, Serbia, Albania, Franta, Prusia, Italia si.

Zi istorica pentru Romania. Regele Mihai este condus astazi pe ultimul drum - LIVE UPDATE

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii urmand sa participe reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. URMARESTE LIVE funeraliile Regelui.

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )