Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ultimul termen al procesului n care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz n serviciu are loc astazi la instanta suprema

Hotnews Hotnews,
 Ultimul termen al procesului n care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz n serviciu are loc astazi la instanta suprema

Ultimul termen al procesului in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman va avea loc miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Ultimul termen al procesului in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu are loc astazi la instanta suprema

Ultimul termen al procesului in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman va avea loc miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ).

Liviu Dragnea, sentinta in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, miercuri, ultimul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua me.

Romania 2040, strategia prin care Liviu Dragnea poate decide soarta tarii pentru urmatorii 22 de ani

Strategia Romania 2040 este un proiect de lege publicat de Guvern, care va fi realizata de o comisie condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si care va deveni obligatorie pentru toate guvernele ce vor urma in urmatorii.

Reactia lui Benjamin Netanyahu la intalnirea cu Viorica Dancila. Liviu Dragnea este si el asteptat la Tel Aviv

Premierul Viorica Dancila a avut, joi, o intrevedere cu omologul sau Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei pe care o intreprinde in Israel. Vizita prim-ministrului are loc la doar cateva zile dupa ce.

Vizita lui Liviu Dragnea n Israel, confirmata de conducerea Camerei Deputatilor. Liderul PSD pleaca la Tel Aviv cu Viorica Dancila

Controversata vizita a lui Liviu Dragnea in Israel a fost confirmata, miercuri, de conducerea Camerei Deputatilor care a aprobat memorandumul privind efectuarea unei deplasari a liderului PSD in calitate de presedinte al forului legislativ. Dragnea va face o vizita la Tel Aviv, in perioada 25-26 aprilie, odata cu premierul Viorica Dancila, la invitatia lui Benjamin Netanyahu. Dragnea pleaca in vizita in Israel chiar in ziua in care inalta Curte de Casatie si Justitie judeca ultimul termen al procesului in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu.

Liviu Dragnea, aproape de a primi sentinta: Ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in.

Bazinul de inot inaugurat acum o luna de Liviu Dragnea este si acum inchis. Ce problema n-au rezolvat administratorii

La aproape o luna de la inaugurarea cu mare fast a bazinul de inot de la Focsani, de catre presedintele PSD Liviu Dragnea, complexul sportiv care a costat 8 milioane de euro este, in continuare, inchis pentru public.

Avocatul lui Liviu Dragnea: Din punctul nostru de vedere, ar putea fi vorba de o justitie paralela

La termenul de miercuri din dosarul DGASPC, in care Liviu Dragnea este acuzat de fapte de coruptie, doi avocati, intre care si cel al Bombonicai Prodana, au cerut inaintarea unei adrese catre DNA pentru a oferi.

UPDATE Dosarul lui Liviu Dragnea, amnat pentru 15 mai / nalta Curte cere DNA sa spuna daca a cooperat cu SRI

Instanta suprema a amanat, miercuri, pentru 15 mai judecarea dosarului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, anunta Agerpres.

Liviu Dragnea, prezent azi in Israel. Liderul PSD a fost invitat de premierul Netanyahu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este in Isreal, au precizat surse politice, acesta fiind invitat de premierul acestei tari, Benjamin Netanyahu. Tot in Israel se afla in aceste zile, intr-o vizita oficiala, si.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )