Libnet.ro
UNICEF

18:00

ULUITOR! Unde se bea cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se afla Romania

B1 B1,
ULUITOR! Unde se bea cea mai ieftina bere din lume si pe ce loc se afla Romania

In Bucuresti o bere la halba costa la jumatate fata de Paris, Londra sau Madrid, dar in Praga e mai ieftina, costul unei halbe de bere fiind de circa 1,6 dolari. De altfel Cehia ocupa primul loc in ceea ce. continuă pe B1

DARREN CAHILL a vorbit despre experienta cu SIMONA HALEP: A fost cea mai frumoasa zi din viata mea

Antrenorul Somonei Halep, Darren Cahil, a povestit ca a trait una dintre cele mai frumoase experiente in ziua in care eleva sa a castigat turneul de la Roland Garros. Am spus dupa victoria ei de la Paris.

Cea mai bogata tara din lume sare in ajutorul Turciei. Lira se apreciaza masiv

Qatar a promis miercuri ca va investi 15 miliarde de dolari in economia turca, oferind un nou sprjin pentru redresarea lirei, dupa ce Banca Turciei a restrans lichiditatile si a limitat vanzarile monedei,.

Este cea mai hot bunica din lume. Nu o sa-i ghicesti niciodata varsta

Este un fotomodel de succes cu zeci de mii de admiratori pe internet si nu numai ca arata extraordinar pentru varsta sa, femeia este chiar bunica. Gina Stewart are 47 de ani si mama a patru copii, iar la 46 de .

Serena Williams a dezvaluit ce s-a intamplat chiar inainte decea mai mare infrangere din cariera sa. Nu am putut sa-mi scot din minte acest lucru

Serena Williams a explicat ce s-a intamplat inaintede a sufericea mai mare infrangere din cariera in meciul cu Johanna Konta care a reusit, inturneul de la San Jose, sa se impuna.

Cea mai odioasa diversiune din seara protestului. Detalii din camera de spital unde a ajuns jandarmerita: Era constienta, cooperanta, vorbea la telefon

Detalii noi in cazul femeii-jandarm despre care colegii ei spuneau in noaptea protestelor ca s-ar lupta pentru viata ei si ca ar risca sa ramana paralizata. Marian Fardea, ofiter de politie in rezerva, a fost si el prezent in Piata Victoriei la protestul din 10 august. Si a ajuns la spital, in aceeasi incapere cu tanara de 23 de ani.

Lili Sandu si Whats UP se pregatesc pentru cea mai intensa incercare a vietii lor Exatlon

Echipa Faimosilor, care va pleca in curand in Republica Dominicana pentru filmarile noului sezon al reality show-ului Exatlon, prinde contru. Lili Sandu si Whats UP au raspuns cu DA in fata noii provocari.

Romania a avut in iulie cea mai mare inflatie anuala din UE, pentru a sasea luna la rand

Romania a inregistrat in iulie, pentru a sasea luna la rand, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4,3%, in timp ce media europeana s-a situat la 2,2%, arata datele publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Un roman a incheiat primul an la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni

Medaliatul cu aur de anul trecut de la Olimpiada Internationala de Informatica, romanul Tamio Vesa-Nakajima, a incheiat primul sau an de studentie la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni si a fost ales presedinte al Societatii.

Cum se face cea mai buna zacusca ardeleneasca, reteta ca la mama acasa

Dintr-o combinatie echilibrata de ardei, vinete si rosii proaspete gospodinele din Ardeal obtin cea mai buna reteta de zacusca. Una din cele mai populare conserve pentru iarna se prepara alegand ingredinete de sezon de cea mai buna calitate.

Silicon Valley made in China: cum arata cele peste 150 de parcuri tehnologice imprastiate in cea mai populata tara din lume

Politicienii de la Beijing sustin proiecte de miliarde de dolari in toata tara care pun bazele unor parcuri industriale in care sa incubeze viitorii campioni globali in materie de Inteligenta Artificiala si tot ce inseamna tehnologie. Nanjing este un astfel de loc care ar putea deveni Silicon Valley-ul Chinei.

ştiri din Economie

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )