Libnet.ro
UNICEF

22:15

Una dintre cele mai mari companii europene de transport feroviar de marfa, PKP Cargo din Polonia, este interesata sa cumpere trei jucatori de pe piata romaneasca

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai mari companii europene de transport feroviar de marfa, PKP Cargo din Polonia, este interesata sa cumpere trei jucatori de pe piata romaneasca

PKP Cargo din Polonia, al doilea cel mai mare transportator de marfa pe calea ferata in UE, poarta discutii pentru a cumpara pachete de actiuni la trei companii locale, scrie polandin. com. PKP Cargo este un gigant, are afaceri anuale de 1,1 miliarde euro si 23. 000 de angajati. Compania are un rol important pe Drumul Feroviar al Matasii, mai ales ca peste 2. 000 de trenuri China - Europa tranziteaza Polonia in fiecare an. continuă pe Hotnews

Departamentul de Justitie al SUA spune ca a eliminat unul dintre cele mai mari site-uri de pornografie infantila de pe dark web

Site-ul continea peste 250. 000 de videoclipuri cu minori, echivalentul a 8 terabiti de date, si a procesat 7300 de tranzactii in Bitcoin, valorand mai mult de 730. 000 de dolari.

HOROSCOP. Cele mai mari calitati ale nativilor din zodiac. Gemenii sunt maestrii umorului, Varsatorii sunt originali

Fiecare nativ din zodiac exceleaza la ceva anume. Iata care sunt cele mai mari calitati ale fiecarei zodii. Maestrul dominarii. ii place sa detina controlul in.

in ce HAL a ajuns! Era una din cele mai sexy artiste, dar s-a iNGRASAT enorm. Ai mai recunoaste-o? (FOTO)

Nemachiata si cu multe kilograme in plus, vedeta a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Povestea bisericii din secolul al XIII-lea imortalizate de trei dintre cei mai mari pictori romani

Biserica Baratia din Campulung Muscel, ridicata in secolul al XIII-lea, gazduieste cel mai vechi document epigrafic medieval din Tara Romaneasca si a fost imortalizata de-a lungul anilor de trei dintre cei mai mari pictori romani.

De ce Bulgaria are mari sperante ca va castiga uriasa investitie Volkswagen

In Bulgaria au renascut in forta sperantele ca tara va castiga una dintre cele mai mari investitii puse la bataie in zona: uzina de peste un miliard de euro unde Volkswagen vrea sa construiasca Passat si Skoda Superb. Bulgaria s-a zbatut mult sa convinga Volkswagen sa se instaleze langa Sofia, iar cand s-a aflat ca germanii alesesera Turcia, protestele au fost puternice, turcii fiind acuzati ca au promis avantaje ilegale. S-a vorbit acum cateva luni si de faptul ca orasul Arad a fost in carti, insa aproape toate sursele spuneau ca a iesit din competitie in semifinale. Romania trebuie sa faca o propunere convingatoare catre VW pentru a mai avea o sansa, dar este greu de crezut ca se va ocupa cineva, data fiind situatia politica tensionata din prezent.

Mituri despre cancer: Adevarat si fals despre cele mai raspandite

Cancerul, una dintre cele mai de temut afectiuni, poate fi invins daca este depistat timpuriu. Pentru ca de-a lungul timpului au aparut o multime de mituri despre cancer, este bine sa stim ce este adevarat si ce nu.

Compania aeriana din Romania cu cele mai mari intarzieri si anulari de zboruri

Zilnic pe aeroporturile din Romania sunt anulate sau au intarzieri cel putin 4 zboruri, ceea ce rezulta intr-un minim de 600 de romani afectati in fiecare zi, adica peste 200. 000 de persoane pe an. Peste 1. 000 de zboruri cu probleme au fost inregistrate in ultimele 12 luni pe aeroporturile din Romania.

Licitatie uriasa pentru delegarea serviciului de transport calatori la Alba Iulia si in opt comune. La cat se ridica valoarea estimata

Autoritatile din Alba Iulia si opt comune limtrofe se pregatesc de una dintre cele mai importante licitatii publice din ultimii ani, cu o valoare estimata de peste 35 de milioane de euro.

Reduceri la centrale termice. Cele mai bune oferte de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Culisele plecarii din tara a Reginei Mama, Elena, povestite de Regele MihaiFOTO

Una dintre cele mai mari dorinte ale Regelui Mihai a fost ca trupul mamei sale, Regina Elena, sa fie adus si inmormantat in Romania, alaturi de mormantul sau, ceea ce s-a si intamplat vineri, cand sicriul cu ramasitele Reginei-mama a ajuns in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )