Libnet.ro
UNICEF

13:00

Unchiul Alexandrei Macesanu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul, dupa ce procurorul de la Dolj a vazut o emisiune TV

Antena3 Antena3,
Unchiul Alexandrei Macesanu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul, dupa ce procurorul de la Dolj a vazut o emisiune TV

Unchiul Alexandrei Macesanu a venit cu marturii incredibile. Alexandru Cumpanasu sustine ca procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionarii de catre procurorul de la Dolj, a unei. continuă pe Antena3

Unchiul Alexandrei Macesanu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionarii de catre procurorul de la Dolj, a unei emsiuni tv

Unchiul Alexandrei Macesanu a venit cu marturii incredibile. Alexandru Cumpanasu sustine ca procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionarii de catre procurorul de la Dolj, a unei.

Remus Radoi, audiat de procurori in contextul disparitiei Alexandrei Macesanu: Sefii Politiei Caracal mana in mana cu interlopii

UPDATEControversatul afacerist Remus Radoi, zis Codita a fost chemat sa dea explicatii, dupa ce a primit date secrete din investigatia privind gasirea Alexandrei Macesanu chiar de la fostul sef a.

Alexandru Cumpanasu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal dupa ce a vazut cazul la tv, nu ca urmare a sesizarilor de la 112

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat miercuri ca a intrat in posesia unui raport din care reiese, printre altele ca procurorul de la Parchetul Caracal a dispus deschiderea unui dosar penal.

Ce a discutat unchiul Alexandrei Macesanu cu seful STS: Vina apartine lor! Nu au modificat legea

Intr-o mica masura sunt mai lamurit si mai increzator. Asta nu inseamna ca nu fac propria investigatie. Am fost la DIICOT sa cer audierea tuturor celor care au avut legatura cu reteaua din 2012. Nu.

Drama Caracal. Familia Alexandrei Macesanu a strans o echipa de investigatori independenti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat ca familia Alexandreia reusit sa stranga o echipa de investigatori independenti, formata din fosti oameni din Politie, Parchete si Servicii Secrete,.

Mesaj de ultima ora din partea familiei Alexandrei Macesanu. Scrisoarea trimisa de tatal adolescentei

Tatal Alexandrei Macesanu a trimis o scrisoare catre toti cei care il ataca pe Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei ucise la Caracal. Ma numesc Macesanu Nelu, tatal Alexandrei, si am un mes.

Tatal Alexandrei Macesanu, scrisoare pentru romani: Dumnezeu e sus si ii vede pe toti

Tatal Alexandrei Macesanu a trimis o scrisoare catre toti cei care il ataca pe Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei ucise la Caracal. Ma numesc Macesanu Nelu, tatal Alexandrei, si am un mes.

Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal, daca nu sunt ale Alexandrei Macesanu

Fragmentele osoase gasite in ultima locatie pe care Dinca le-a spus-o politistilor apartin ale unei alte fete decat Alexandra Macesanu. Victima este o tanara cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani. Ale cui ar putea fi? Exista o a treia victima? Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal DIICOT anunta ca expertiza .

Remus Radoi, audiat de procurori in contextul disparitiei Alexandrei Macesanu: Politia Caracal l-a sunat pe liderul gruparii si i-a reprodus toate cuvintele mele

UPDATERemus Radoi, personajul controversat din Caracal, a oferit explicatii cu privire la colaborarea cu oamenii legii in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu. Un sef de politieIPJ Olt a cerut.

Alexandru Cumpanasu, la iesirea de la Parchetul General: Gheorghe Dinca se simtea protejat, indiferent ce facea, de patru persoane cu influenta tot mai mare in judetul Olt (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu - una dintre fetele rapite si ucise in tragedia de la Caracal, sustine ca patru persoane influente din judetul Olt si municipiul Caracal l-ar fi protejat pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )