Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde se afla cimitirul auto in care sunt abandonate masini Lamborghini, si Bentley VIDEO

Adevărul Adevărul,
Unde se afla cimitirul auto in care sunt abandonate masini Lamborghini, si Bentley VIDEO

Un vlogger a descoperit un imens cimitir auto care gazduieste mii de masini abandonate. Lamborghini, sau Bentley sunt doar cateva dintre marcile lasate in urma de oamenii de afaceri care au fugit din Emiratele Arabe Unite. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul CSM in cazul sau. Care sunt consecintele acestei rezolutii

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul sectiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) cu privire la rapoartele intocmite de inspectorii judicari in cazul sau. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) este acuzata de comportament abuziv fata de subalternii sai si ca a inserat probe dintr-un dosar intr-un comunicat de presa.

Elena Udrea si Ioana Basescu, veste extraordinara in dosarul in care sunt cercetate. Ce a decis judecatorul

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit o veste extraordinara in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Judecatorul care s-a ocupat pana acum de caz a decis sa se pensioneze, iar completul de judecata a anuntat ca procesul va fi amanat. Cauza va fi reluata abia pe 12 septembrie. Procesul care le vizeaza pe Elena .

Tarile in care gayii traiesc cu frica in san: modurile socante in care sunt persecutati

Violente fara precedent langa Malaezia! Aici, cei gay platesc scump pentru felul lor de a fi si pentru orientarea pe care nu au ales-o, ci cu care s-au nascut. Tarile in care gayii sunt persecutati Legi de-a dreptul de neconceput s-au adoptat in Brunei, fapt ce a dus la violente. Dupa cateva saptamani de la .

Vremea rea ar putea scumpi alimentele. Care sunt primele produse vizate

Fenomenele meteo extreme isi vor lasa amprenta si in buzunarul consumatorului roman! Primele produse vizate de scumpiri sunt legumele, in special rosiile si cartofii. Pretul lor ar putea urca cu cel putin 5%,.

Cine cu cine NU se suporta in functie de zodie! Care sunt INAMICII zodiei tale?

Stii ca nu esti obligat sa placi pe toata lumea, dupa cum stii ca nu trebuie sa te placa toata lumea. Astrologii au alcatuit o lista cu dusmanii zodiacului, perechile de zodii care nu se suporta intre ele, precum si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )