Libnet.ro
UNICEF

12:45

Unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu

Antena3 Antena3,
Unde va fi depus sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu

Cristian Topescua murit la Spitalul Elias din Bucuresti, la varsta de 81 de ani, in urma unor complicatii provocate de diabetul cronic. Trupul neinsufletit al cunoscutului comentator sportiv va fi depus. continuă pe Antena3

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu, vocea sportului romanesc, va fi depus joi, in Studioul 2 al TVR

Trupul marelui om de televiziune Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11. 00, anunta postul public de televiziune.

Cristian Topescu a murit. S-a aflat care a fost cauza mortii cunoscutului comentator sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator Cristian Topescu a murit la ora 16, la Spitalul Elias, unde se afla internat de cateva zile. Cristian Topescu a murit. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Din pacate, o veste trista! Este vorba despre Cristian Topescu. Fiica sa a facut anuntul DUREROS

Legendarul comentator sportiv Cristian Topescu se afla in continuare in stare extrem de grava la Spitalul Elias din Capitala unde a fost internat in urma cu cateva zile. Fiica acestuia, jurnalista Cristina.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

A murit Cristian Topescu. Bancul spus de Cristian Topescu in Parlament

A murit Cristian Topescu. Fostul comentator tv a fost si senator PNL. Prilej pentru cateva momente memorabile in Parlament. A murit Cristian Topescu La facerea lumii, Dumnezeu, ca sa-i ajute pe oameni sa.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Cine a fost Cristian Topescu - BIOGRAFIE

Cristian Topescu n. 26 martie 1937, Bucuresti) a fost un comentator sportiv si politician roman. Este tatal prezentatoarei de televiziune Cristina Topescu. in urma unui decret.

Cristian Topescu a murit. Legendarul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )