Libnet.ro
UNICEF

12:01

De unde poate veni salvarea Simonei Halep. Informatii in premiera

Antena3 Antena3,
De unde poate veni salvarea Simonei Halep. Informatii in premiera

Vestea diagnosticului primit deSimona Halepa facut inconjurul lumii. Numarul 1 WTAa anuntat personal ca sufera de hernie de disc, insa nu e nevoie de o operatie, iar recuperarea consta i. continuă pe Antena3

CTP, dupa retragerea Simonei Halep. Ce crede jurnalistul ca trebuie sa faca acum liderul WTA

Crsitian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep la turneul de la Beijing, acolo unde liderul WTA a abandonat chiar in primul tur.

Cristian Tudor Popescu, adevarul despre hernia de disc a Simonei Halep

Hernia de disc nu e o problema cu care sa te joci, dar nici nu e foarte grava, mai ales daca este descoperita in faza incipienta, asa cum mai mult ca sigur este in cazul Simonei Halep, a spus.

E cea mai buna! Ierarhia in care adversara de azi a Simonei Halep chiar nu are rivala

Simona Halep debuteaza astazi la turneul de la Premier Mandatory de la Beijing, unde o va intalni pe jucatoarea Ons Jabeur, din Tunisia.

Mor de nervi! Adversara Simonei Halep a trimis-o la limita disperarii pe una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania

Simona Halep debuteaza azi la turneul de la Beijing, unde anul trecut a jucat finala si a reusit sa devina numarul 1 mondial.

Ce i-a transmis Ilie Nastase Simonei Halep, dupa ce a aflat ca sportiva are hernie de disc

Ilie Nastase a dezvaluit ce mesaj i-a transmis sportivei din Constanta, dupa ce aceasta a anuntat ca nu se va opera. Simonei i-am spus sa se odihneasca, s-o ia apoi de la capat. Daca nu apuca sa se refac?.

Anunt ingrijorator din partea Simonei Halep: Simt o durere mare

Simona Halep n-a rezistat decat un set pe teren la meciul cu Ons Jabeur programat, duminica, in primul tur la Openul Chinei de la Beijing.

Prima reactie a Simonei Halep dupa abandonul de la Beijing: Sunt foarte ingrijorata, nu puteam sa ma mai misc

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice.

ştiri din Sport

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )