Libnet.ro
UNICEF

07:15

UNDE E RESTUL!? Un picior uman carbonizat a fost gasit in Constanta

B1 B1,
UNDE E RESTUL!? Un picior uman carbonizat a fost gasit in Constanta

Un picior uman carbonizat a fost gasit, luni, in localitatea Istria, judetul Constanta, astfel ca autoritatile competente au demarat o ancheta in acest sens, potrivit anuntului facut de Inspectoratul de. continuă pe B1

Un picior uman, carbonizat, gasit n localitatea constanteana Istria/ Un suspect a fost retinut

Un picior uman, carbonizat, a fost gasit luni in localitatea Istria din judetul Constanta, politistii si procurorii demarand o ancheta in acest caz, potrivit IPJ Constanta. Un suspect a fost ulterior retinut.

Crima infioratoare la Constanta! Adevarul a iesit la iveala dupa ce a fost gasit un picior carbonizat. Anchetatorii aveau sa descopere ceva si mai socant

Un picior uman, carbonizat, a fost gasit luni in localitatea Istria, politistii si procurorii demarand o ancheta in acest caz, potrivit IPJ Constanta. La data de 10 decembrie a. c. , politistii.

Descoperire socanta in Brasov. Un copil de zece ani a fost gasit spanzurat

Un copil in varsta de zeceani, din satul Zizin, comuna Tarlungeni, a fost gasit spanzurat luni dimineata, fiind transportat la spital cu semne vitale, a informat subcomisar Alina Maria Ivan purtatorul de cu.

Tragedie in Belgia. Un sofer roman de TIR de 19 ani a fost gasit fara suflare intr-o parcare

Tragedie in Belgia. Un sofer roman de TIR de 19 ani a fost gasit mort intr-o parcare. Politia a deschis o ancheta, dupa ce romanul a fost descoperit fara viata sambata de dimineata. Un.

Avalansa in Bucegi. Un om a fost gasit mort

O avalansa s-a produs, duminica, in Masivul Bucegi, surprinzand un grup de turisti. Primele date arata ca un barbat a fost gasit mort. Salvamontistii din Busteni intervin in aceste momente pe Valea.

Ce a declarat criminalul din judetul Constanta, dupa ce a fost prins de politisti! Cum si-a justificat fapta

Un picior uman, carbonizat, a fost gasit luni in localitatea Istria, politistii si procurorii demarand o ancheta in acest caz, potrivit IPJ Constanta. La data de 10 decembrie a. c. , politistii.

Crima care a ingrozit o localitate din Constanta! Un barbat a fost ucis, transat, incendiat si ingropat. Nimanui nu i-a venit sa creada cine este faptasul (VIDEO)

Descoperire macabra in judetul Constanta! Locuitorii din Istria au gasit un membru inferior picior) uman, carbonizat, pe strada! Oamenii legii au si declansat cercetarile, sub coordonarea unui procuror din.

Un fost politist, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat de uciderea a 78 de femei

Un fost politist rus, care a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca a ucis 22 de femei, a fost gasit vinovat, luni, de uciderea altora 56. Tribunalul regional de la Irkutk, in Siberia, l-a gasit pe.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )