Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde se vor duce cele 10 miliarde euro din Fondul de investitii locale

Adevărul Adevărul,
Unde se vor duce cele 10 miliarde euro din Fondul de investitii locale

Fondul de Dezvoltare si Investitii, prin care se urmareste realizarea de investitii locale, va avea la dispozitie un buget de 10 miliarde de euro. Comisia Nationala de Prognoza a elaborat normele prin care stabileste ce proiecte vor putea fi finantate prin acest mecanism. continuă pe Adevărul

Unde se vor duce cele 10 miliarde de euro din Fondul de investitii locale

Fondul de Dezvoltare si Investitii, prin care se urmareste realizarea de investitii locale, va avea la dispozitie un buget de 10 miliarde de euro. Comisia Nationala de Prognoza a elaborat normele prin care stabileste ce proiecte vor putea fi finantate prin acest mecanism.

Google, dupa amenda de 1,49 miliarde euro de la Comisia Europeana: Am facut modificari si vom mai veni cu update-uri

Comisia Europeana a anuntat o noua amenda, de 1,49 miliarde euro, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii. Raspunsul Google: intotdeauna am fost de acord cu pietele sanatoase, ele sunt in interesul tuturor. in urmatoarele luni vom veni cu update-uri pentru o mai buna vizibilitate.

Google amendata cu 1,49 miliarde euro de Comisia Europeana, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii

Anul si amenda mare pentru Google. Comisia Europeana a anuntat o noua amenda, de 1,49 miliarde euro, pentru abuz de pozitie dominanta in domeniul publicitatii si pentru ca a pus bete in roate rivalilor. in 2018, Google a fost amendata de CE cu 4,34 miliarde euro pentru abuz de pozitie dominanta in utilizarea sistemului de operare Android. Comportamentul abuziv a durat peste 10 ani si a impiedicat alte societati sa concureze pe baza meritelor si sa inoveze, spune spune Margrethe Vestager, comisarul responsabil cu politica in domeniul concurentei.

IN IANUARIE: UE - deficit al balantei comerciale de 24,9 miliarde euro

Uniunea Europeana a inregistrat, in ianuarie, un deficit al balantei comerciale de 24,9 miliarde euro, in crestere de la 21,4 miliarde euro in perioada similara din 2018.

IN 2019: BERD va investi cel putin 1,1 miliarde euro in Balcanii de Vest

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) intentioneaza sa investeasca cel putin 1,1 miliarde euro in infrastructura, energie si sectorul privat din Balcanii de Vest in acest an.

RAPORT INTERN AL SWEDBANK: Tranzactii de 10 miliarde de dolari intre clienti suspecti ai Swedbank si Danske Bank

Un raport intern al Swedbank, din septembrie 2018, arata ca in perioada 2007-2015 au avut loc tranzactii intre clienti suspecti ai Swedbank si Danske Bank in regiunea baltica, a relatat vineri televiziunea suedeza de stat SVT, citata de Reuters.

Puratos Romania, vanzari de 32,7 milioane euro din ingrediente pentru sectorul alimentar

Puratos Romania, filiala producatorului de ingrediente pentru industriile de brutarie, patiserie-cofetarie si ciocolaterie, a vandut anul trecut materii prime si ingrediente pentru sectorul alimentar in valoare de 32,7 milioane euro. Tot anul trecut,.

Cele mai scumpe orase din lume- Paris, Singapore si Hong Kong pe prima pozitie in top

Paris a ajuns pe primul loc in topul celor mai scumpe orase din lume, impartind aceasta pozitie cu Singapore si Hong Kong. Este pentru prima oara cand trei mari metropole se situeaza pe primul loc, relateaza BBC News, citand un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, care compara preturile din 133 de orase.

Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )