Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ungaria vrea sa cumpere gaze din Marea Neagra, la pretul pietei

Antena3 Antena3,
Ungaria vrea sa cumpere gaze din Marea Neagra, la pretul pietei

Ungaria este gata sa cumpere gaze din partea romaneasca a Marii Negre, la pretul pietei, in conditiile in care si-a propus diversificarea surselor de aprovizionare, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES,. continuă pe Antena3

Ungaria este gata sa cumpere gaze din Marea Neagra romaneasca, la pretul pietei (ambasador)

Ungaria este gata sa cumpere gaze din partea romaneasca a Marii Negre, la pretul pietei, in conditiile in care si-a propus diversificarea surselor de aprovizionare, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Zakonyi Botond, ambasadorul Ungariei la Bucuresti.

Ungaria a anuntat ca este gata sa cumpere gaze din partea romaneasca a Marii Negre

Ungaria este gata sa cumpere gaze din partea romaneasca a Marii Negre la pretiul pietei, avand in vedere ca si-a propus diversificarea surselor de gaz, a anuntat, miercuri, Zakonyi Botond, ambasadorul.

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate

Tratamentele care nu sunt disponibile in sistemul de stat ar putea fi decontate in premiera la clinicile private din Romania, daca pretul serviciilor va fi mai mic decat in strainatate, a declarat marti ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a anuntat ca ia in calcul extinderea prevederilor Ordinului 50/2004 si la furnizorii privati de servicii medicale din tara. in prezent, Ordinul 50/2014 prevede accesul pacientilor la tratamente decontate in strainatate atunci cand acestea nu sunt disponibile in sistemul public din tara.

Mare atentie pentru soferii cu masini aduse din Marea Britanie! Registrul Auto Roman a facut un anunt important

Mare atentie pentru soferii cu masini aduse din Marea Britanie! Registrul Auto Roman a facut un anunt important. Citeste mai mult pespynews. ro .

DJ Wanda a fost admisa la cea mai prestigioasa Academie de tatuaje din Marea Britanie

DJ Wanda revine pe bancile scolii, de aceasta data pentru a se perfectiona in arta tatuajului. Indragita vedeta, care locuieste de cateva luni in Londra, a fost admisa la prestigioasa UK Official Tatoo Academy, din Essex, si intentioneaza sa deschida propriul salon de tatuaje si in capitala Marii Britanii.

DIN CAUZA BREXITULUI Active de 1.200 miliarde de dolari, transferate din Marea Britanie in UE

Peste 275 de societati financiare transfera active si fonduri in valoare totala de 1. 200 miliarde de dolari, respectiv mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana, in perspectiva iesirii tarii din blocul comunitar Brexit), potrivit unui raport realizat de think tank-ul New Financial, preluat de Reuters.

DIN CAUZA BREXIT: Peste 275 de companii financiare isi transfera activele din Marea Britanie in UE

Peste 275 de companii financiare transfera active si fonduri cumulate de 1. 200 de miliarde de dolari, precum si mii de angajati din Marea Britanie in Uniunea Europeana.

webPR: Folosirea regulata a tigarilor electronice ramane scazuta in randul tinerilor din Marea Britanie

Raportul Departamentului de Sanatate Publica din Marea Britanie Public Health England - PHE) asupra utilizarii tigarilor electronice arata ca vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor si s-a plafonat in randul adultilor. Vapatul in mod regulat ramane la un nivel scazut in randul tinerilor din Marea Britanie si s-a plafonat in randul adultilor, ne informeaza un raport independent realizat de cercetatorii de la Kings College London si solicitat de Departamentul de Sanatate Publica Public Health England).

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 4,33%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 86 lei/MWh, in scadere cu 4,33% fata de pretul inregistrat vineri 89,90%).

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a ajuns la 86 lei/MWh

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 86 de lei/MWh.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )