Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia Tinutului Secuiesc

B1 B1,
Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia Tinutului Secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu. continuă pe B1

Ungurii il TAXEAZA din nou pe Mihai Tudose pentru declaratia acestuia despre autonomia tinutului secuiesc

Principalul partid de guvernamant din Ungaria, FIDESZ, a transmis un mesaj transant referitor la demisia prim-ministrului Mihai Tudose, potrivit caruia nu deplange caderea Guvernului Tudose. Nu.

Dembele s-a rupt din nou. Teapa secolului pentru Barcelona?

Transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund la FC Barcelona pentru mai 105 milioane de euro in vara lui 2017 tinde sa devine teapa secolului in fotbalul mondial.

ULTIMA ORA Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier - oficial

Mihai Tudose si-a anuntat, luni seara, in sedinta CEx al PSD, demisia din functia de premier. Informatia a fost confirmata oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a iesit din sediul PSD, dupa sedinta CEx. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, ar urma sa asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid. Mihai Tudose, la iesirea din sediul PSD: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul.

Surse: 30 de presedinti de organizatii PSD au semnat pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose

30 de organizatii judetene ale PSD, dintre care mai mult de jumatate presedinti interimari, au semnat luni la pranz in biroul lui Liviu Dragnea o cerere pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse din partid. Dragnea le-ar fi cerut imperativ celor 30 de presedinti de organizatii sa semneze declaratia. Alte surse din partid au declarat pentru HotNews. ro ca daca ii va fi retras sprijinul politic al PSD la sedinta Comitetului Executiv de azi, Tudose va demisiona.

Tudose explica declaratia privitoare la autonomia Tinutului Secuiesc. Ce a vrut sa spuna premierul prin fluturarea steagului

Premierul Mihai Tudose a explicat, luni, inainte de sedinta PSD, ca declaratia lui de miercuri privitoare la integritatea teritoriala a Romaniei a fost gresit inteleasa. imi.

ANALIZA Posibile implicatii ale demisiei lui Mihai Tudose

Demisia lui Mihai Tudose din functia de premier si inceperea negocierilor pentru un nou Guvern vor avea urmari in zona economica si administrativa, in interiorul PSD si al bazinului social-democratilor, dar si la nivelul societatii, arata o analiza a companiei Redteam Analytx.

Marian Oprisan: Cred ca guvernul condus de Mihai Tudose trebuie sa ramana in functie

Baronul PSD de Vrancea Marian Oprisan si-a declarat din nou sprijinul fata de premierul Mihai Tudose. in momentul in care a ajuns, luni, la sediul PSD, unde are loc sedinta CEx, Oprisan le-a spus.

Greu de demis. Cate filiale PSD sunt alaturi de Mihai Tudose. Ce sanse ar avea o noua motiune de cenzura

PSD ar putea ajunge la mana lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste un nou premier, daca social-democratii decid trantirea Guvernului in Parlament si reusesc acest lucru. Dar, spre deosebire de precedentul Grindeanu, trecerea unei noi motiuni de cenzura va fi o misiune foarte dificila, in conditiile in care Mihai Tudose se bucura de sprijinul parlamentarilor din 10 organizatii judetene.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

Mihai Tudose, denuntat la Parchetul General pentru declaratiile despre steagul secuiesc

Fostul premier Mihai Tudose a fost denuntat la Parchetul General, avocatul care a depus documentul solicitand procurorilor sa cerceteze daca declaratiile celui dintai fata de steagul secuiesc ar putea.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )