Libnet.ro
UNICEF

13:45

Uniunea Europeana va sustine intrarea Bulgariei si Croatiei in Zona euro. Romania mai are de asteptat

B1 B1,
Uniunea Europeana va sustine intrarea Bulgariei si Croatiei in Zona euro. Romania mai are de asteptat

Bulgaria si Croatia ar putea intra in acest an in anticamera zonei euro. Mai precis, oficialii Zonei euro sunt pregatiti sa accepte intrarea Croatiei si Bulgariei inMecanismul European al Ratelor de. continuă pe B1

UE va sustine intrarea Bulgariei si Croatiei in Zona euro Anuntul urmeaza sa fie facut in cateva zile - surse

Oficialii Zonei euro sunt pregatiti sa accepte intrarea Croatiei si Bulgariei in Mecanismul European al Ratelor de Schimb ERM-2), o etapa preliminara pentru adoptarea euro in urmatorii trei ani, au declarat patru surse diferite pentru Reuters.

UE va sustine intrarea Bulgariei si Croatiei in zona euro

Oficialii zonei euro sunt pregatiti sa accepte intrarea Croatiei si Bulgariei in Mecanismul European al Ratelor de Schimb ERM-2), o etapa preliminara pentru adoptarea euro in urmatorii trei ani.

Comisia Europeana estimeaza o recesiune mai adanca si o revenire mai lenta pentru Zona Euro decat prognozase anterior

Economia Zonei Euro va intra intr-o recesiune mai adanca in acest an si isi va reveni mai lent in 2021 decat se credea inainte, arata prognoza Comisiei Europene publicata marti, Franta, Italia si Spania fiind statele cele mai afectate de criza economica cauzata de pandemia de COVID-190, relateaza Reuters.

Adio relaxare pentru perioada urmatoare! Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la infectari!

Adio masuri de relaxare pentru perioada urmatoare! Dupa ce Romania a ajuns pe primul loc in Uniunea Europeana la noi cazuri de COVID-19 raportate, oficialii atrag atentia ca vor impune noi restrictii. Romania a depasit 30. 000 de imbolnaviri, la ultima raportare fiind inregistrate nu mai putin de 555 de cazuri noi.

Angela Merkel: Uniunea Europeana trebuie sa se pregateasca pentru o rupere brusca a relatiilor cu UK

Germania va continua sa faca eforturi pentru incheierea unui nou acord de parteneriat cu Marea Britanie pana la sfarsitul anului, insa Uniunea Europeana UE, n. r. ) ar trebui sa se pregateasca pentru o.

RAPORT SALVATI COPII: Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana

Reprezentantii Salvati Copiii afirma ca, in urma unei cercetari facute de organizatie, a reiesit ca Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Totodata, mai putin de 2% din acestea beneficiaza de servicii publice de asistenta sociala. Analiza a fost facuta in perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020, pe un esantion de 1. 122 de beneficiari ai programelor organizatiei, potrivit News. ro.

Romania are aproape un sfert din mamele minore din Uniunea Europeana. Salvati Copiii: 725 dintre ele s-au aflat in aceasta situatie inainte de a implini 15 ani

Statistica ingrijoratoare pentru Romania. Aproape un sfert dintre mamele minore din Uniunea Europeana sunt din tara noastra, arata un raport al organizatiei Salvati.

Un sfert dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeana traiesc in Romania - Salvati Copiii

Aproape un sfert 23%) dintre mamele sub 18 ani din Uniunea Europeana traiesc in Romania. Tara noastra ocupa primul loc la acest capitol, in randul statelor membre. 621 de fete au devenit mame inainte de varsta majoratului 10-17 ani) in anul 2018, iar 725 dintre ele s-au aflat in aceasta situatie inainte de a implini 15 ani, arata datele Eurostat. Situatia este cu atat mai critica, cu cat mai putin de doua procente dintre acestea spun ca au interactionat cu serviciile publice de asistenta sociala, potrivit unei anchete sociologice realizate de Salvati Copiii Romania.

Din cauza coruptiei din Romania, banii de la Uniunea Europeana ar putea sa nu mai vina niciodata

In teorie, Uniunea Europeana ajuta cu fonduri toate tarile a caror economie a fost grav afectata de pandemie. in practica, banii ajung doar in teritoriile care nu au o problema majora cu.

Uniunea Europeana majoreaza sprijinul in sectorul vinicol

Comisia Europeana a adoptat noi masuri exceptionale de sprijin pentru producatorii de vinuri dar si .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )