Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unsprezece printi sauditi, retinuti dupa ce au protestat la palatul regal din Riad

Adevărul Adevărul,
Unsprezece printi sauditi, retinuti dupa ce au protestat la palatul regal din Riad

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor utilitare, informeaza Reuters care citeaza presa din Arabia Saudita. continuă pe Adevărul

Unsprezece printi sauditi, retinuti dupa ce au protestat la palatul regal din Riad pentru castatul nu le va mai plati facturile la apa si curent

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor la curent si apa informeaza Reuters care citeaza presa din Arabia Saudita.

Printi ARESTATI in Arabia Saudita, dupa ce au PROTESTAT la palatul regal

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor utilitare, informeaza.

11 printi sauditi au fost arestati, dupa ce au protestat pentru ca statul nu le va mai plati facturile la apa si curent

Autoritatile saudite au retinut 11 printi dupa ce acestia s-au reunit intr-un palat din Riad, intr-un protest fata de masurile de austeritate care includ suspendarea platii facturilor lor la utilitati de catre stat, a informat sambata presa din Arabia Saudita, citata de Reuters.

Unsprezece printi, arestati de politie in Arabia Saudita

Autoritatile din Arabia Saudita au arestat 11 printi care se adunasera in fata unui palat din Riad pentru a protesta impotriva unui decret prin care le-au fost suspendate subventiile pentru curent si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )