Libnet.ro
UNICEF

16:30

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi

Antena3 Antena3,
Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui. continuă pe Antena3

Cel mai bun prieten al solistului Puya a fost injunghiat in cea mai luxoasa zona din Bucuresti! Totul in urma unui scandal intre interlopi

Unul dintre apropiatii artistului Puya a fost injunghiat, in urma unui scandal intre interlopi. Razvan Lucan zis Romanu a ajuns la spital in urma unui conflict cu clanul Kalu. Mai exact, apropiatul lui.

ALERTA in Viena! Doi barbati au iNJUNGHIAT mai multi oameni. Politia l-a PRINS pe unul dintre atacatori

UPDATE:Patru persoane au fost grav ranite in urma a doua atacuri cu cutitul petrecute la Viena, unul dintre atacatori a fost arestat. Un barbat inarmat a atacat o familie cu un cutit. Persoanele au fost.

UiPath, primul unicorn romanesc: Unul dintre investitori este Google. Cum a ajuns firma sa valoreze 1 miliard dolari

Startupul romanesc de tehnologie UiPath a obtinut o investitie de 153 milioane dolari, unul dintre principalii investitori este Capital G, fondul de investitii al Google. Firma a fost evaluata in urma acestei investitii la 1 miliard de dolari si devine primul unicorn romanesc, potrivit anuntului oficial facut de companie. In doi ani ar umra si o listare la bursa. Noi suntem aici din noroc, nu suntem genii . ) Tehnologia este romaneasca, dar firma nu este romaneasca. Avem angajati din toata lumea. Ceea ce am facut noi aici poate fi facut de multe alte companii, spune Daniel Dines, fondatorul startup-ului.

Caz socant in Iasi. Un barbat a fost injunghiat mortal de un amic la o petrecere

Un barbat a fost injunghiat mortal intr-o localitate ieseana in timpul unei petreceri. Martorii spun ca agresorul l-ar fi injunghiat din senin pe barbatul de 37 de ani. Criminalul a fost retinut si urmeaza s?.

Caz socant in Braila! Paznicul Spitalului de Psihiatrie a fost injunghiat de un vizitator

Un barbat in varsta 44 de ani, din Braila, agent de paza la Spitalul de Psihiatrie, a sunat la numarul de urgenta 112. Acesta a reclamat faptul ca a fost injunghiat cu un cutit tip briceag, in zona fetei,.

Crima intr-o comuna din Iasi: Un tanar a fost injunghiat si lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Crima ingrozitoare intr-o comuna din judetul Iasi. Un tanar de 20 de ani a fost injunghiat in zona gatului si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Acesta ar fi fost implicat intr-un scandal spontan. Ta.

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu

Premiera in Romania. Fiscul din Ploiesti se muta intr-unul dintre blocurile lui Sorin Ovidiu Vintu confiscate de stat. Este vorba de o cladire de noua etaje de peste 2000 de metri patrati care a fost luata.

Unul dintre cele mai frumoase break-uri a primit un nou facelift. Acum este mai premium ca oricand

Considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase break-uri de clasa medie, noua Mazda6 Wagon a primit inca un facelift. al treilea de pana acum. Oficialii brand-ului asiatic sustin ca modelul este mai premium ca oricand.

Producatorul inghetatei Amicii, unul dintre marii producatori nationali, in faliment

Kubo Ice Cream Company, producatorul inghetatei Amicii, unul dintre marii producatori si distribuitori nationali, pe piata din 1994, dar aflat in insolventa de la sfarsitul anului 2016, a intrat in faliment, potrivit profit. ro, care a scris si ca producatorul trebuie sa achite 3,6 milioane euro catre creditori pentru a ramane pe piata.

Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca: Egalitatea de gen reprezinta unul dintre principiile fundamentale ale oricarei societati moderne, iar evenimentul de astazi este un rezultat concret al demersurilor care se fac in lupta pentru combaterea discriminarii si respectarea drepturilor omului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )