Libnet.ro
UNICEF

16:16

Unul dintre cei mai mari poeti a MURIT! Sotia sa a facut anuntul SOC

B1 B1,
Unul dintre cei mai mari poeti a MURIT! Sotia sa a facut anuntul SOC

Unul dintre marii poeti ai Statelor unite a murit la varsta de 79 de ani. Este vorba despre Stanley Plumly, fost laureat la premiului poetilor din Maryland. continuă pe B1

NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Arhitectul sef care a lucrat la resturarea Catedralei din Koln a spus, dupa incendiul cumplit izbucnit la Paris, ca lucrarile de reconstructie ale Catedrealei Notre-Dame ar putea dura cateva zeci de.

Profesor Dr. Cristian Radu Popescu, unul dintre cei mai buni medici din tara a murit!

Spitalul Clinic Coltea anunta ca a incetat din viata Dr. Cristian Radu Popescu, profesor de o incontestabila reputatie, in varsta de 73 de ani si medic chirurg ORL de exceptie. Cu o cariera de peste 40.

Toata Romania, iN DOLIU! Marele ACTOR a MURIT: Adio, MAESTRE

Unul dintre cei mai mari actori si regizori de la noi s-a stins din viata, miercuri dimineata.

Unul dintre cei mai buni rugbisti ai Australiei si ai lumii, concediat din cauza unor opinii incorecte politic

Israel Folau estecel mai bun marcator de eseuri din istoria Nationalei de rugby a Australiei si totodata din istoria celei mai puternice competitii de rugby din lume. De asemenea, el este cel mai cunoscut si cel mai bine platit jucator de rugby al Australiei. in acelasi timp, Israel Folau este si un crestin evanghelic asumat.

Norica Nicolai, reactie dupa retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader: Este unul dintre cei mai buni ministri ai Justitiei pe care i-a avut Romania

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, cea care deschide lista partidului la alegerile europarlamentare din 26 mai a reactionat dupa anuntul facut de premierul Romaniei Viorica Dancila, potrivit careia PSD i-a re.

TRAGEDIE FARA MARGINI! Din pacate, e ADEVARAT... A murit IDOLUL

Unul dintre cei mai importanti oameni din industria publicitatii din Detroit, considerat un idol al domeniului, a murit la 86 de ani.

Ce TRAGEDIE! Nimanui nu ii vine sa creada ASA CEVA...Marele ARTIST s-a STINS din viata! (FOTO)

Comunitatea iubitorilor de anime este in doliu! Unul dintre cei mai iubiti creatori, Kazuhiko Kato, cunoscut mai ales ub numele Monkey Punch, a murit la varsta de 81 de ani. Acsta este creatorul seriei de.

Ce TRAGEDIE! Nimanui nu ii vine sa creada ASA CEVA... Marele ARTIST s-a STINS din viata! (FOTO)

Comunitatea iubitorilor de anime este in doliu! Unul dintre cei mai iubiti creatori, Kazuhiko Kato, cunoscut mai ales ub numele Monkey Punch, a murit la varsta de 81 de ani. Acsta este creatorul seriei de.

LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Vestea TRISTA despre FLORIN PIERSIC a cazut ca un TRASNET ...

Florin Piersic este considerat unul dintre cei mai mari actori din Romania! REPEDE CLICK AICI: PRIMELE IMAGINI CU BORCEA SI IUBITELE SALE iN MOMENTELE INTIME! A EXPLODAT TOT NETUL! IMAGINI NECENZURATE) Surse.

DIETA recomandata de un renumit medic chirurg. Slabesti rapid pana la cinci kilograme

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai mari chirurgi din lume, recomanda femeilor care vor sa slabeasca un regim de viata simplu, fara excese si cu multa miscare. Chirurgul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )