Libnet.ro
UNICEF

15:45

Unul dintre cei mai vanati interlopi, viata de lux. Imagini-soc din ascunzatoarea fugarului

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai vanati interlopi, viata de lux. Imagini-soc din ascunzatoarea fugarului

Un celebru interlop ironizeaza autoritatile romane pe retelele de socializare. Acesta posteaza din Iordania, locul unde s-a stabilit de mai bine de doi ani. Este vorba despre Romeo Ursu, unul dintre cei mai. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai temuti criminali ai Romaniei a socat judecatorii: Suntem la circ aici? Am probleme...

Marian Clita este cel care l-a ucis, cu bestialitate in beciurile Securitatii pe disidentul Gheorghe Ursu insa judecatorii au hotarat ca poate fi eliberat conditionat. Iesit din.

Vesti triste despre Valentin Uritescu: Nu mai poate sa mearga!

Valentin Uritescu, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a implinit marti onorabila varsta de 78 de ani. Bucuria i-a fost insa umbrita de problemele mari de sanatate cu care se confrunta. Actorul.

Sebastian Ghita scapa de unul dintre procese

Sebastian Ghita scapa de unul dintre procese. Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a decis sa retraga apelul din dosarul in care fostul deputat era acuzat de fapte de coruptie, alaturi de.

Miracol petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

Liviu Dragnea, tradat de unul dintre apropiati. il toarna pe fostul sef PSD pentru a scapa el

Liviu Dragnea este tradat de un cunoscut de-al sau. O persoana din politica, foarte importanta, l-a sapat pe la spate. Despre cine este vorba? Dragnea, sapat pe la spate de un apropiat! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare si a fost inchis la Penitenciarul Rahova.

Orban, la 29 de ani de la mineriada: Autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, la 29 de ani de la mineriada, autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat, iar violentele de la protestul din 10 august au aratat ca scenariul poate fi reluat.

Sectorul 3, cei mai buni! Colectarea selectiva, etapa esentiala a reciclarii deseurilor

Cetatenii Sectorului 3 au la dispozitie un sistem variat de puncte de colectare a deseurilor reciclabile pentru ca prima etapa, a colectarii selective, este poate cea mai importanta. O minima separatie a.

P Sectorul 3, cei mai buni! Colectarea selectiva, etapa esentiala a reciclarii deseurilor

Cetatenii Sectorului 3 au la dispozitie un sistem variat de puncte de colectare a deseurilor reciclabile pentru ca prima etapa, a colectarii selective, este poate cea mai importanta. O minima separatie a deseurilor in doua categorii, respectiv deseuri menajare si deseuri reciclabile usureaza din start activitatea de reciclare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )