Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine vinde tot

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine vinde tot

Rohatyn Group a pus pe masa in jur de 20 mil. euro pentru lantul de pet-shop-uri Animax construit in peste 15 ani de antreprenorul Cristian Ludovic Pop. Antreprenorul Cristian Ludovic Pop a vandut retailerul. continuă pe Antena3

Dr. Max va deveni oficial unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania

Lantul international de farmacii Dr. Max a primit aprobarea Consiliului Concurentei pentru achizitia AD Pharma Group, prin intermediul GLEBI HOLDINGS PLC. In urma deciziei Consiliului Concurentei, Dr. Max va deveni actionar majoritar.

Google face una dintre cele mai mari schimbari. Ce trebuie sa stie utilizatorii

Google schimba designul Gmail pentru prima data din 2013 incoace, in incercarea de a concura mai bine Microsoft Outlook. Acesta este cea mai mare schimbare in cadrul G Suite, pe masura ce Google vrea sa captu.

Alerta in Franta: Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice, evacuat in urma unei amenintari (FOTO)

Alerta in Franta. Castelul Mont Saint-Michel din nordul tarii a fost evacuat duminica dupa ce un barbat ar fi amenintat niste politisti, informeaza Reuters. Alarma s-a declansat in jurul orei loca.

URARI DE SFANTUL GHEORGHE. Marele Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti sfinti

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole, intr-unul dintre cei ma.

Unul dintre cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa

Unul din cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa, dupa ce medicii i-au pus acelasi diagnostic cu al Mirabelei Dauer. Cantaretul a dezvaluit, in.

Exploziile, incendiile si accidentele rutiere in strainatate, principalele cauze pentru cele mai mari daune platite de Omniasig in 2017

Valoarea totala a despagubirilor platite de Omniasig VIG in 2017 a fost de peste 626 milioane lei, in crestere cu peste 10% fata de anul precedent, cea mai mare despagubire fiind de 1,13 milioane lei.

Una dintre cele mai puternice arme din istoriea lasat o urma permanenta asupra mediului

Nava de razboi Tirpitz a Germaniei naziste era cea mai impunatoare si mare arma de acest fel construita vreodata de orice flota europeana. Ar fi fost insa o tinta usoara pentru bombardiere, dar vehiculul ac.

Cifrele Olteniei. Cum arata una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Uniunea Europeana

Adaptatadin punct de vedere economic, zicalaCu o floare nu se face primavaraeste valabilasi pentru Oltenia,eterna Terra Nova, una dintre cele mai sarace regiuni de dezvoltare din Romania, ba chiar din Uniunea Europeana.

Georgios Stassis, Country Manager Enel Romania: Cum putem transforma un numar impresionant de rezultate Google in una din cele mai mari oportunitati economice

Tranzitia energetica a Romaniei. Romania are un potential energetic extraordinar. Cred ca ar fi greu pentru oricine din Romania sa spuna de cate ori a auzit aceste cuvinte sau cand a fost prima oara cand le-a auzit. Probabil de foarte multe ori. Si cu multi ani in urma. O simpla cautare Google cu potentialul energetic al Romaniei ne va oferi peste 2 milioane de rezultate.

Ludovic Orban spune ca n mod sigur PNL va depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului si n actuala sesiune: Cautam momentul n care vor fi sansele cele mai mari

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca in mod sigur PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului si in actuala sesiune parlamentara, transmite News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )