Libnet.ro
UNICEF

16:16

Unul dintre cele mai mari proiecte de investitii din Ardeal ramane in asteptare. Se fac lucrari agricole pe o parte din terenul unde la Simeria se va construi o fabrica de masini de spalat de 110 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele mai mari proiecte de investitii din Ardeal ramane in asteptare. Se fac lucrari agricole pe o parte din terenul unde la Simeria se va construi o fabrica de masini de spalat de 110 milioane euro

BSH Hausgerate, filiala a grupului Bosch, spunea acum un an ca va incepe in toamna lui 2018 construirea fabricii de masini de spalat la Simeria, unde productia de test ar fi trebuit sa fie demarata la inceput de 2020, iar cea de serie, intre martie si iunie in acelasi an. Lucrarile nu au inceput insa, iar o parte din teren a fost dat in arenda pentru lucrari agricole. Cei de la Bosch spun ca nu se stie cand va fi inceputa constructia si ca totul depinde de o analiza riguroasa facuta de experti din interiorul companiei. Bosch a investit 120 milioane euro in tara anul trecut, a avut afaceri de 1,2 miliarde euro si are 7. 800 de angajati. continuă pe Hotnews

Unul dintre cele mai mari proiecte din investitii din Ardeal ramane in asteptare. Se fac lucrari agricole pe o parte din terenul unde la Simeria se va construi o fabrica de masini de spalat de 110 milioane euro

BSH Hausgerate, filiala a grupului Bosch, spunea acum un an ca va incepe in toamna lui 2018 construirea fabricii de masini de spalat la Simeria, unde productia de test ar fi trebuit sa fie demarata la inceput de 2020, iar cea de serie, intre martie si iunie in acelasi an. Lucrarile nu au inceput insa, iar o parte din teren a fost dat in arenda pentru lucrari agricole. Cei de la Bosch spun ca nu se stie cand va fi inceputa constructia si ca totul depinde de o analiza riguroasa facuta de experti din interiorul companiei. Bosch a investit 120 milioane euro in tara anul trecut, a avut afaceri de 1,2 miliarde euro si are 7. 800 de angajati.

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

British Steel, unul dintre cei doi mari producatori de otel din Marea Britanie, intra in faliment

British Steel Ltd. , unul dintre cei doi producatori de otel din Marea Britanie, a intrat in faliment, punand in pericol 5. 000 de locuri de munca, scrie Bloomberg.

STUDIU EJOBS: Joburile pe pile sunt cele mai mari temeri la angajare

Cel mai recent studiu derulat de eJobs arata ca schimbarea jobului reprezinta una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a cetatenilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luate de cei care au pile, anunta un comunicat remis astazi, Redactiei noastre.

Averea nedeclarata a Ramonei Manescu, unul dintre cei mai longevivi eurodeputati romani

Ramona Manescu a trecut in declaratia de avere masinile si proprietatile detinute, dar a uitat sa mentioneze automobilul Porsche Cayenne si vila din Bruxelles, oras in care domiciliaza unul dintre cei mai longevivi europarlamentari ai Romaniei, cu trei.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti in perioada 21-23 mai - vezi programul evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai 2019, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul urmatoarelor evenimente: Marti, 21 mai, ora 18. 30 Institutul Cervantes.

Coreea de Nord: La Phenian a inceput unul dintre cele mai mari targuri internationale gazduite de tara asiatica

Targul international din capitala nord-coreeana, Phenian, care a inceput luni este probabil cel mai mare eveniment de acest gen sustinut de Coreea de Nord. Au participat cateva sute de companii din tari precum China, Rusia, Pakistan si Polonia, scrie Reuters.

Sondaj INSCOP. Principalele frici ale romanilor: Coruptia si Rusia, cele mai mari amenintari

35% dintre romani sunt de parere ca cea mai mare amenintare pentru Romania este coruptia, in timp ce in privinta securitatii nationale, 64,4% considera ca Rusia este un inamic. Totodata, 2 din 3 romani isi iau informatiile de politica internationala de la televizor.

HOROSCOP 23 MAI 2019. Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga

Horoscop Berbec. Primesti o veste care anunta un eveniment viitor caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotia creste cu fiecare ora care te apropie mai mult de acel moment si se vede ca sta.

Ce conteaza in batalia pentru talente. Cele mai mari provocari in procesul de recrutare in stomatologie

Pe piata dentara din Romania deficitul de personal medical se resimte mai ales in randul personalului specializat auxiliar, necesar desfasurarii unei activitati la nivel performant. Am vorbit cu Ionut Leahu, CEO si fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu,.

ştiri din Economie

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )