Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre romanii declarati morti in accidentul din Italia a fost gasit in viata. Minunea a avut loc chiar de ziua sa onomastica

Adevărul Adevărul,
Unul dintre romanii declarati morti in accidentul din Italia a fost gasit in viata. Minunea a avut loc chiar de ziua sa onomastica

O adevarata minune s-a produs in cazul unui tanar gorjean care a fost declarat decedat de autoritatile din Italia, in urma groaznicului accident din orasul italian Genova. Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, este sofer de TIR in Franta si facea curse si in Italia. Gorjeanul a avut nesansa sa se afle pe pod cand s-a daramat. Initial, el a fost declarat decedat, dar famlia ne-a anuntat ca este ranit grav in spital. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in cazul tragediei din Italia. Unul dintre romanii declarati morti in accident a fost gasit in viata

O adevarata minune s-a produs in cazul unui tanar gorjean care a fost declarat decedat de autoritatile din Italia, in urma groaznicului accident din orasul italian Genova. Marian Rosca, in varsta de 36 ani,.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

Doliu in lumea sportului: Unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Romaniei a murit (FOTO)

Fostul jucator de rugby Radu Demian a murit la 80 de ani, informeaza Libertatea. Supranumit Gigantul Carpatilor, Demian a fost capitan al echipei nationale de rugby a Romaniei si multiplu campion cu.

UPDATE Primul romn care a fost declarat mort n accidentul din Italia este de fapt n viata, dar n stare grava

UPDATE Primul roman care a fost declarat mort in accidentul din Italia este de fapt in viata, dar in stare grava, au declarat surse HotNews. ro din Italia.

Ai nostri ca brazii: Doi TIR-isti romani s-au iMBATAT intr-o parcare din Italia si au BLOCAT tot traficul. Totul s-a terminat la... PUSCARIE!

Doi soferi romani de TIR s-au imbatat intr-o parcare din Italia si au blocat tot traficul. Incidentul a avut loc duminica seara in zona de servicii de la Tortona, pe A21, scrie Observator. tv. Romanii au.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Frontline Club Bucharest: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie Frontline Club Bucuresti pe pagina de Facebook.

ONG-ul Frontline Club: Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care au organizat interventia brutala a jandarmeriei

Maiorul Laurentiu Cazan este unul dintre cele doua capetenii ale Jandarmeriei care apar in filmul recorder. ro, in camasi albe, supervizand si organizand interventia brutala a jandarmeriei. Cine este colegul lui ramine sa aflam, scrie ONG-ul Frontline Club Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Zeci de morti dupa ce un pod s-a prabusit peste autostrada A10 din Italia

Zeci de persoane si-ar fi pierdut viata dupa ce un pod s-a prabusit pe autostrada A10 in apropierea orasului Genoa din nord-vestul Italiei. Pare sa fie vorba de o tragedie uriasa, a declarat marti ministrul infrastructurii si transportului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )