Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintrei cei mai periculosi teritoristi din lume a fost ucis: Anuntul de ultima ora facut de Donald Trump

B1 B1,
Unul dintrei cei mai periculosi teritoristi din lume a fost ucis: Anuntul de ultima ora facut de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a anuntat lichidarea in Yemen a lui Jamal al-Badawi, teroristul Al Qaeda din spatele atacului cu bomba asupra distrugatorului american USS Cole in 2000. Mareata noastra. continuă pe B1

A murit in mod neasteptat si dramatic dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Era unul dintre cei mai indragiti profesori, iar acum toti elevii ii duc dorul

Un profesor foarte indragit a murit, in mod neasteptat, la doar cateva saptamani dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Garry Phillips era unul dintre cei mai buni profesori de la City College.

Cel mai performant robot din lume folosit n chirurgia spinala si neurochirurgie, la spitalul din Iasi

Cel mai performant robot folosit in chirurgia spinala si neurochirurgie a intrat in dotarea Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, valoarea acestuia fiind de 1,2 milioane de euro, anunta Agerpres. Potrivit managerului Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, medicul Lucian Eva, incepand de vineri, unitatea medicala este singura din tara care detine o astfel de tehnologie de ultima generatie.

Bloggerita moarta la doar 16 ani. Era unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia

Kamylle Marinho, unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia, a murit vineri, dupa o lupta de doi ani cu cancerul. Bloggerita avea doar 16 ani.

Adut Akech, desemnata cel mai bun model din lume. Povestea tinerei de 19 ani, originara din Sudan: Voi ramane o refugiata FOTO

Tanara de origine sudaneza, Adut Akech, in varsta de 19 ani, a fost numita cel mai bun model din lume, devansandu-le astfel pe supermodelele Gigi si Bella Hadid.

Clasamentul celor mai sigure companii aeriene din lume, realizat in fuctie de nivelul de siguranta si calitatea serviciilor

A fost facuta publica lista a facut publica lista anuala a celor mai sigure 10 companii din lume. Clasamentul este intocmit in baza evaluarilor periodice ale agentiilor care guverneaza aviatia comerciala si a istoricului de accidente al fiecarei companii.

Sport Report: Cei mai buni 20 de marcatori din Europa n 2018, n cinci ligi si n toate competitiile. Messi este n continuare suveran (dar Balonul de Aur a mers la altcineva...)

Cel mai bun marcator din cele cinci ligi de top ale Europei a fost Messi cu 47 de goluri. Cele mai multe pase decisive, 26, le-a dat tot Messi. De asemenea, a inscris direct din lovituri libere de mai multe ori decat oricine in intreaga istorie a celor cinci ligi. Locul cinci la Balonul de Aur Gary Lineker, pe Twitter).

Business report: Romnia importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune; Statele europene de unde au provenit cele mai multe alimente cu risc pentru populatie; Turistii straini, surprinsi de suma pe care au cheltuit-o n Romnia, de Revelion

Harta judetelor care atrag cei mai multi turisti. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri. Cea mai mare crestere a numarului de turisti. Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul. Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o.

ROBOR la trei luni, cel mai scazut nivel din ultima jumatate de an

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,99%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate joi de.

Trump: As putea fi cea mai populara persoana din Europa/ Vreau ca Europa sa plateasca

Presedintele SUA, Donald Trump, sustine ca ar putea sa fie cea mai populara persoana din Europa si ca ar putea sa candideze pentru orice functie europeana daca si-ar dori. Reactia lui Trump vine dupa ce sondajele l-au cotat ca una dintre cele mai nepopulare figuri politice de pe continentul European, relateaza The Independent.

Utile: Fructele-minune care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti; Esti racit? Atunci trebuie sa mannci ciocolata; Metode pentru a scapa de aspectul ochilor obositi

De ce nu este recomandat sa adaugi lapte sau zahar in cafea. Unul dintre cele mai cautate energizante din lume, cafeaua, are si efecte secundare. Cu atat mai mult cu cat in ea se adauga zahar sau lapte. Cat timp trebuie sa stea copiii pe tableta. Statul prea mult in fata dispozitivelor de orice tip le dauneaza celor mici. Cat timp trebuie sa stea copiii pe tableta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )