Libnet.ro
UNICEF

11:00

UPDATE 14 localitati din judetul Braila nu au energie electrica. Sapte linii de tensiune sunt avariate si 86 de posturi de transformare nu au tensiune

Adevărul Adevărul,
UPDATE 14 localitati din judetul Braila nu au energie electrica. Sapte linii de tensiune sunt avariate si 86 de posturi de transformare nu au tensiune

Zeci de echipe de interventie de la Electrica actioneaza in prezent pentru remedierea avariilor. Pe drumurile din judet se circula in conditii de iarna. continuă pe Adevărul

Peste 2.000 de consumatori din Alba, fara energie electrica din cauza fenomenelor meteo extreme

Fenomenele meteo extreme au provocat avarii la reteaua de alimentare cu energie electrica in 20 de localitati din Muntii Apuseni.

Peste 2.000 de case din Alba, fara energie electrica din cauza fenomenelor meteo extreme

Fenomenele meteo extreme au provocat avarii la reteaua de alimentare cu energie electrica in 20 de localitati din Muntii Apuseni si Muntii Sureanu.

350 de localitati din 18 judete, nealimentate cu energie electrica

Peste 350 de localitati din 18 judete sunt nealimentate cu energie electrica iar traficul fluvial este in continuare inchis, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Peste 300 de gospodarii din judetul Buzau au ramas fara alimentare cu energie electrica

Premierul interimar Mihai-Viorel Fifor a convocat o videoconferinta cu prefectii din judetele afectate in ultimele ore de fenomenele meteorologice periculoase. Pentru ca si Buzaul a fost afectat de fenomenele meteo, a fost nevoie ca si prefectul Carmen Ichim si membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta sa intre in sedinta.

Traficul pe Valea Oltului blocat de doua ori azi-noapte. 12 localitati din Valcea au ramas fara curent

Pe Valea Oltului, ieri seara si azi noapte traficul pe DN 7 a fost intrerupt aproximativ 5 ore. Din cauza poleiului si a stratului de zapada, sapte tiruri au ramas intr-o panta in dreptul localitatii Cornet. Ulterior, din cauza unor caderi de bolovani de pe versanti, in jurul orei 1. 00 traficul a fost din nou blocat mai bine de doua ore. Tot de azi noapte, 12 localitati din judetul Valcea au ramas fara curent electric.

Viscolul creeaza probleme in Vrancea: scoli inchise, drumuri blocate, localitati fara energie electrica. Un barbat, gasit mort in zapada

Cele mai mari probleme sunt pe Valea Ramnicului, unde troienele sunt mari si utilajele de deszapezire nu fac fata situatiei, din cauza vantului care sufla cu putere.

Platforma care negociaza pentru consumatori contractul de energie electrica si gaze

Incepand de anul trecut consumatorii pot sa aleaga compania de distributie a curentului electric si a gazelor in functie de pretul oferit. Astfel, un startup romanesc a venit cu ideea de a lansa o platforma de negociere colectiva pentru consumatorii casnici, dar si pentru firme, care sa negociaze cu distribuitorul de energie in numele clientului. Iata cum functionaza o astfel de afacere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3218 seconds )