Libnet.ro
UNICEF

09:45

UPDATE Un avion militar de tip IAR 99 Soim s-a prabusit lnga Bacau. Pilotii s-au catapultat si au fost recuperati de echipele de salvare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Un avion militar de tip IAR 99 Soim s-a prabusit lnga Bacau. Pilotii s-au catapultat si au fost recuperati de echipele de salvare

Un avion militar de tipul IAR 99 Soim s-a prabusit luni, in apropiere de baza aeriana de la Bacau. Cei doi piloti ai avionului ar fi reusit sa se catapulteze, a declarat Ministrul Apararii Mihai Fifor la Antena 3. Echipele de salvare sunt in legatura cu ei si au inceput deja operatiunile de recuperare, transmite si MApN. continuă pe Hotnews

Un avion militar de tip IAR 99 Soim s-a prabusit lnga Bacau. Pilotii s-au catapultat si sunt n stare stabila

Un avion militar de tipul IAR 99 Soim s-a prabusit luni, in apropiere de baza aeriana de la Bacau. Cei doi piloti au reusit sa se catapulteze, la 5 kilometri vest de localitatea Nicolae Balcescu, deasupra Lacului Galbeni. Pilotii au fost recuperati, se afla in stare stabila si vor fi transferati la spitalul militar din Bucuresti.

ULTIMA ORA Un avion militar de tip IAR 99 Soim s-a prabusit lnga Bacau. Ministrul Apararii: Pilotii au reusit sa se catapulteze / MApN: Echipele de salvare sunt n legatura cu pilotii

Un avion militar de tipul IAR 99 Soim s-a prabusit luni, in apropiere de baza aeriana de la Bacau. Cei doi piloti ai avionului ar fi reusit sa se catapulteze, a declarat Ministrul Apararii Mihai Fifor la Antena 3. Echipele de salvare sunt in legatura cu ei si au inceput deja operatiunile de recuperare, transmite si MApN.

UPDATE Un avion militar IAR 99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau. A fost activat codul rosu de interventie

Potrivit primelor informatii, cei doi militari aflati la bordul aparatului IAR 99 Soim ar fi reusit sa se catapulteze. Incidentul aviatic a avut loc luni la pranz, in apropiere de localitatea bacauana Nicolae Balcescu.

Putea fi evitata pierderea de catre Fortele Aeriene Romane a avionului IAR 99 Soim?

Recentul accident de avion de tip IAR 99 Soim ridica o serie de semne de intrebare cu privire la starea in care se afla acest tip de aeronava aflata in dotarea Fortelor Aeriene.

O noua tragedie aviatica: Un avion militar s-a prabusit in apropiere de Bacau

Un avion militar IAR 99 Soim s-a prabusit in judetul Bacau in apropriere de localitatea Nicolae Balcescu. Pentru moment nu se cunosc cauzele incidentului. Din primele informatii, pilotii au reusit sa se ca.

Un avion militar s-a prabusit in judetul Bacau

Un avion IAR 99 - Soim s-a prabusit astazi in judetul Bacau, cei doi militari aflati la bord reusind sa se catapulteze.

Un avion militar s-a prabusit in judetul Bacau

Un avion IAR 99 - Soim s-a prabusit astazi in judetul Bacau, cei doi militari aflati la bord reusind sa se catapulteze.

Scurt istoric al incidentelor aviatice in care au fost implicate aparate IAR-99 Soim

IAR-99 Soim, avion usor de antrenament si atac, a fost conceput si produs integral in Romania si a intrat in serviciu in 1987. Avionul prabusit in judetul Bacau este cel mai recent dintr-o serie mai lunga.

O noua tragedie aviatica: Un avion militar s-a prabusit in apropiere de Bacau (VIDEO)

UPDATE 14;40-Ambii au piloti au fost gasiti de catre salvatorii care au intervenit. Unul dintre ei este in stare mai grava, in timp ce celalalt a scapat nevatamat. Un avion militar IAR 99.

Decizie RADICALA dupa prabusirea avionului militar: A fost SISTAT orice zbor si a fost sesizat Parchetul Militar

Ministerul Apararii a luat o decizie radicala dupa prabusirea unei aeronave militare, luni, in Bacau. Detalii AICI) Toate aeronavele de tip IAR 99 Soim au fost sistate pana la finalizarea anchetei. De.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )