Libnet.ro
UNICEF

11:16

UPDATE Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Parchetul militar: Niciun magistrat militar nu a fost prezent

Adevărul Adevărul,
UPDATE Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Parchetul militar: Niciun magistrat militar nu a fost prezent

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti,in legatura cu violentele jandarmilor de la protestul diasporei, canu are ce sa-si reproseze si ca interventia jandarmilor a fost coordonata de un intreg dispozitiv, inclusiv un procuror militar. Parchetul militar sustine caniciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor de vineri seara. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei la mitingul diasporei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti,in legatura cu violentele jandarmilor de la protestul diasporei si cu privire la plangerile penale anuntate la adresa sa, canu are ce sa-si reproseze si ca unii vor sa scape de ministru de interne si de Guvern,.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat marti, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata.

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

Carmen Dan, dupa interventia Jandarmeriei in Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa isi reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit in mod abuziv pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei, noteaza Hotnews. ro .

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Carmen Dan, despre violentele de la protest: Nu a fost o disputa intre jandarmi si cetatenii pasnici care au dorit sa protesteze. Cei impotriva carora s-a intervenit nu au avut de-a face cu diaspora

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca incidentele care au avut loc in Piata Victoriei nu au fost o disputa intre gandarmi si cetatenii pasnici, ci.

Carmen Dan, despre femeia-jandarm ranita la protest: Are foarte multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este foarte buna

Ministru de interne Carmen Dan i-a vizitat si ea la spital pe jandarmii raniti in ciocnirile cu manifestantii la protestele de vineri din Piata Victoriei, ea precizand ca femeia-jandarm lovita de huligani e intr-o stare foarte buna.

Carmen Dan, despre femeia-jandarm ranita la protest: Are multe contuzii, multiple traumatisme, dar starea ei este foarte buna

Ministru de interne Carmen Dan i-a vizitat si ea la spital pe jandarmii raniti in ciocnirile cu manifestantii la protestele de vineri din Piata Victoriei, ea precizand ca femeia-jandarm lovita de huligani e intr-o stare foarte buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )