Libnet.ro
UNICEF

08:00

UPDATE: CCR a amnat dezbaterea privind Codul administrativ pentru 16 octombrie

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: CCR a amnat dezbaterea privind Codul administrativ pentru 16 octombrie

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, joi, pentru 16 octombrie discutarea sesizarilor PNL, USR si pe cea a presedintelui Klaus Iohannis privind Codul administrativ, au informat, pentru Agerpres, oficiali ai CCR. continuă pe Hotnews

CCR amana pentru 16 octombrie sesizarile transmise de Iohannis, PNL si USR privind Codul Administrativ

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, joi, pentru 16 octombrie discutarea sesizarilor PNL, USR si pe cea a presedintelui Klaus Iohannis privind Codul administrativ, au informat, pentru Agerpres , oficiali ai CCR.

CCR a amanat sesizarea facuta de presedintele Iohannis privind Codul administrativ

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta joi sesizarile PNL, USR si pe cea a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind Codul administrativ. Pe 31 iulie, presedintele Klaus Iohannis a trimis CCR.

CCR discuta sesizarile asupra Legii privind Codul administrativ

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta joi sesizarile PNL, USR si pe cea a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind Codul administrativ. Pe 31 iulie, presedintele Klaus Iohannis a trimis CCR.

CCR discuta sesizarile USR. PNL si a lui Iohannis asupra Legii privind Codul administrativ

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta joi sesizarile PNL, USR si pe cea a presedintelui Klaus Iohannis asupra Legii privind Codul administrativ, transmite Agerpres.

CCR a amanat dezbaterea referitoare la Codul Administrativ

Curtea Constitutionala a decis astazi amanarea pana in 16 octombrie a pronuntarii asupra sesizarilor presedintelui Klaus Iohannis si a partidelor de Opozitie privind modificarile referitoare la Codul Administrativ, care prevad introducerea pensiilor speciale si folosirea limbii minoritatilor in administratia locala.

CCR discuta sesizarile referitoare la Codul administrativ

Curtea Constitutionala discuta astazi, sesizarile opozitiei si ale presedintelui Klaus Iohannis referitoare la Codul administrativ, adoptat in iulie si care prevede, intre altele, acordarea de pensii speciale alesilor locali.

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarile opozitiei si presedintelui Iohannis referitoare la Codul administrativ

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarile opozitiei si presedintelui Iohannis referitoare la Codul administrativ, adoptat in iulie si care prevede, intre altele, acordarea de pensii speciale alesilor locali.

CCR amana dezbaterea sesizarilor privind Codul Penal

Vizita delegatiei Comisiei de la Venetia si discutiile pe care membrii aces-teia le-au avut inclusiv cu toate persoanele implicate in schimbarea legislatiei penale nu au ramas fara ecou in randul judecatorilor Curtii Constitutionale a Romaniei CCR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )