Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod portocaliu si Cod galben de furtuni in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

Alertameteo!Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o avertizare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabila in patru judete din Moldova, pe durata urmatoarei.

Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, in sapte judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod portocaliu si Cod galben de furtuni, ploi torentiale si descarcari electrice, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod portocaliu de averse puternice, vnt si grindina, n Caras-Severin si Timis / Alte sapte judete sunt sub cod galben, n urmatoarea ora

Meteorologii au emis, marti, mai multe avertizari de ploi puternice, vant si grindina, vizand judetele Caras-Severin si Timis, unde este cod portocaliu pana la ora 18. Alte sapte judete sunt sub cod galben, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce pot depasi 30 de litri pe metru patrat.

Simona Halep a egalat-o pe Dinara Safina - Jucatoarele fara Grand Slam cstigat cu cele mai multe saptamni (n.r. 26) pe locul 1 n clasamentul WTA

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 26 pe locul intai in lume, peformanta cu care o egaleaza pe Dinara Safina. Cele doua sportive sunt jucatoarele fara Grand Slam castigat cu cele mai multe saptamani in pozitia de lider al clasamentului WTA.

Cercetatorii au mentinut n viata timp de mai multe ore creierii unor porci decapitati. Experimentul ar putea avea urmari asupra prelungirii vietii oamenilor

Cercetatorii de la Universitatea Yale au restabilit circulatia creierilor unor porci decapitati si au tinut in viata organele pentru mai multe ore, in incercarea de a gasi o modalitate de a studia in detaliu creierul uman in laborator, relateazaBBC. Tehnica ar putea fi folosita pentru transplantul creierului uman in alt corp.

Un sofer baut a lovit mai multe masini in Cluj si a incercat sa fuga de la locul accidentului. Ce s-a intamplat cu fratele sau

Un sofer baut din Cluj a lovit marti, 1 mai, o masina parcata, iar autoturismul lovit a fost proiectat in altul. Apoi, conducatorul auto a incercat sa fuga.

Simona Halep, la egalitate cu Dinara Safina: cele mai multe saptamani pe locul unu, fara Grand Slam castigat

Simona Halep a intrat azi in a 26-a saptamana ca lider mondial, egaland-o pe Dinara Safina. Cele doua sunt jucatoarele care au stat cel mai mult pe prima pozitie fara sa castige un Grand Slam.

Reactii acide dupa ce mai multe state UE nu au fost de acord cu taxa lui Macron, destinata gigantilor Internetului

Opozitia mai multor state membre ale UE a impiedicat adoptarea unui acord european ce ar fi permis taxarea marilor societati din sectorul digital, propunere initiata de presedintele Frantei, Emmanuel Macron, esecul demersului provocand o reactie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )